Vardar'a Bursaspor Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Vardar'a Bursaspor Ziyareti

Bursaspor Kulübü bünyesinde bulunan futbol dışı amatör takımların temsilcileri, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar'ı, makamında ziyaret etti.

15.11.2012 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor Kulübü bünyesinde bulunan futbol dışı amatör takımların temsilcileri, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar'ı, makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Bursaspor Kulübü Genel Müdür Vekili İsmail Özdemir, Amatör Şubeler Sorumlusu Gültekin Kavak, antrenörler Güner Alptekin (Masa tenisi), Özlem Özkan (Voleybol), Ahmet Yaratılmış (Bocce), Arzu Kahveci (Badminton), Cengiz Gökçe (Atletizm), bayan voleybol takımı sporcuları ile diğer branşların sporcuları yer aldı.

Vardar'ı yeniden göreve seçilmesinden dolayı kutlayan Özdemir, futbolun dışında 11 branşta 560 sporcularının bulunduğunu belirterek, "Bursaspor olarak amatör branşlarda da büyük hedeflerimiz var. 560 olan sporcu sayımızı her geçen gün artırmak istiyoruz. Hedefimiz 2020 olimpiyatlarında Bursa'dan, Bursaspor'dan şampiyon çıkarabilmek"dedi.

Bursaspor'da forma giydiğini belirten Başkan Vardar da federasyon olarak üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını dile getirerek, "Gençlik Spor Genel Müdürlüğü, Bursa'yı voleybol, basketbol ve kayakta pilot bölge seçti. Buna yönelik yatırımlar yapıyor. Spor alanında bizi güzel günler bekliyor. Bursa ilerleyen yıllarda her branşta sesini çok daha güçlü bir şekilde duyuracaktır" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Ömer Ercan

Yayıncı: Harun Kaymaz - BURSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vardar'a Bursaspor Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement