Viranşehir'in Yıldızlarından Kaymakam Huzeyfe Citer'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Viranşehir'in Yıldızlarından Kaymakam Huzeyfe Citer'e Ziyaret

Viranşehir\'in Yıldızlarından Kaymakam Huzeyfe Citer\'e Ziyaret

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Yaban Ortaokulu öğrencileri, güreş seçmelerinde 6 birincilik, 3 ikincilik, 1 üçüncülük kazanarak Viranşehir'in gururu oldu.

24.01.2015 10:07  Güncelleme: 10:26

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Yaban Ortaokulu öğrencileri, güreş seçmelerinde 6 birincilik, 3 ikincilik, 1 üçüncülük kazanarak Viranşehir'in gururu oldular.

Öğrencilerle yakından ilgilenen Kaymakam Dr. Huzeyfe Citer, öğrencilerin Viranşehir'e kazandırdığı başarının önemini vurgulayarak şunları kaydetti:

"Takdire şayan büyük bir başarı elde edilmiş. Şüphesiz bu başarının altın büyük bir emek ve disiplinli bir çalışma vardır. Viranşehir'de buna benzer başarıları çoğaltmalıyız. Bir şehrin her planda kalkındığının en güzel örneği spordaki başarıdır. Beden Eğitimi öğretmenimiz 10 öğrenci ile girdiği müsabaka da 10'da 10 yapmıştır. Hem hocamız Serkan Üç Beyi hem de başarılı öğrencilerini tebrik ediyorum. Bu başarının devamı için elimizde gelen her türlü desteği sağlayacağız" dedi.

"GEÇEN YIL TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILDIK"

Öğrencilerin antrenörü Beden Eğitimi Öğretmeni Serkan Üç, kendilerini kabul eden Kaymakam Dr. Huzyefe Citer'e teşekkür ederek şunları söyledi:

"Geçen yıl il ve bölge müsabakalarında dereceye girerek Türkiye Şampiyonasına katılmayı hak ettik. Köy şartlarında ve teknik yetersizliklere rağmen kazandığımız bu başarı sevincimizi daha da artırmıştır. İlçede görüş sporunun geniş katılımlı bir şekilde devam etmesi ve için çabalıyoruz. Başta Sayın Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere birçok kesimden tebrik ve destek mesajları aldık. Güreş sporunun Viranşehir'de daha da yaygınlaşacağı kanaatindeyim."

KÜÇÜK AHMET ZİYARETTE İLGİ ODAĞI OLDU

Güreşçiler arasında en kısa boylu olan Ahmet Şahin ziyarete katılanların ilgi odağı oldu. Yapılan güreş müsabakasında kendisinden daha uzun ve daha iri olan rakibini 11 saniye gibi kısa bir sürede tuş etmesi, güreşi izleyenlerin alkışlarına sahne olmuştu. Küçük Ahmet'in başarısı kutlayan Citer, Ahmet Şahin'le yakından ilgilendi

Ziyaretin sonunda güreşçilere madalyalarını takan Citer öğrencilere birer de hediye verdi.

Viranşehir Kaymakamlığı'nda gerçekleşen ziyarette öğrencilerin antrenörü Serkan Üç,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Sağır ile Spor Koordinatörü Abdullah Taşdemir de hazır bulundu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Viranşehir'in Yıldızlarından Kaymakam Huzeyfe Citer'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement