Yatak Doktoru" Mersin'de - Son Dakika
Yerel

Yatak Doktoru" Mersin'de

Yatak Doktoru" Mersin\'de

“Yatak doktorunuz” sloganıyla sağılıklı bir uykuyu sağlamak için visco elastik teknolojiyle yataklar üreten Doctor-BED, yurt genelinde günden güne yaygınlaşan hizmet ağını 8.mağazayla Mersin’e taşıdı.

17.06.2015 11:31

"Yatak doktorunuz" sloganıyla sağılıklı bir uykuyu sağlamak için visco elastik teknolojiyle yataklar üreten Doctor-BED, yurt genelinde günden güne yaygınlaşan hizmet ağını 8.mağazayla Mersin'e taşıdı.

Adana ve İstanbul'dan sonra Mersin Yenişehir şubesini açan Doctor BED, bundan böyle Mersinlilerin de sağlıklı bir yaşam sürmelerine, sağlayacağı kaliteli uyku süresi ile katkıda bulunacak.

Yatak ve mobilya sektöründe 30 yılı geride bırakan bir deneyimle ortaya çıkan Doctor-BED'in Mersin şubesinin açılışına açılışına Mersin Yenişehir Kaymakamı Dr. Mustafa Özarslan, Alpat Millenium Yönetim Kurulu Başkanı Seyfettin Alpat, davetliler ve çok sayıda Mersinli vatandaş katıldı.

Mustafa Baytar ve Adem Baytar kardeşlerin ortaklığında açılan Doctor BED'in açılışında konuşan Yenişehir Kaymakamı Dr. Mustafa Özarslan, Doctor BED'in artık Mersinlilerin ürünü olduğunu belirtti.

10'U SAYMADAN UYUMA GARANTİSİ

Özarslan, "Doctor BED'in Mersin'de büyüyüp gelişeceğine ve kente katkı yaratacağına inanıyorum. Mustafa Baytar, bana 'Bu yatağa alan kişinin içerisinden 10'u saymadan uyuyacağı garantisini verdi. Bizde kendisine inanıyoruz. Mersin'e hayırlı olsun" dedi.

Doctor-Bed Mersin bayisi Mustafa Baytar ise hedeflerinin iyi ve kaliteli ürün satmak olduğunu belirtti. Baytar, "40 yıldır mobilya sektöründeyiz. Doctor-BED'in kalitesine ve gelişmesine inandığımız için bu sektöre geçtik. Çekirdekten yetiştik. Git gide büyüyüp kurumsallaşmak istiyoruz" diye konuştu.

Doctor-BED'i üreten Alpat Millenium Yönetim Kurulu Başkanı Seyfettin Alpat ise ilk mağazanın açılmasından bu yana geçen 19 aylık süre içinde markalarının büyük bir gelişme gösterdiğini ve Türkiye'ye mal olduğunu kaydetti. 19 ayda 8 mağazayı Türkiye'ye kazandırdıklarını ifade eden Alpat, "Mağaza sayımızı git gide arttırmayı ve Doctor BED'in 10'ncu yılı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun da 100. Yıl dönümü olan 2023'de 100 mağazayı hedefliyoruz. İnsanlara; sağlıklı bir yaşam için vazgeçilmez olan sağlıklı uykuyu sağlayan yataklarını bilinçli seçimle almalarını aşılamayı hedefliyoruz" dedi.

"DELİKSİZ BİR UYKU SAĞLIYOR"

Açılıştan sonra davetlilere, dünya standartlarında bir yaşam sunan Doctor-BED'in visco teknolojisi ile üretilen yataklarının özelliği hakkında bilgi verildi. Bilgi aktarımı sırasında, Doctor-BED yataklarının visco-elastik teknolojiyle geliştirilmiş ve vücuda en uygun sertlikteki yapısıyla uyku sırasında omurgaya tam uyum sağlayacak şekilde tasarlandığı belirtilerek şu ifadelere yer verildi:

"Yatan kişinin vücut ısı ve basıncına göre yumuşayıp bedeni her noktadan destekleyip ağırlığı yüzeye eşit olarak dağıtan Doctor-BED visco yatakları, uyku sırasında yataktan kaynaklanan sırt, bel ve boyun ağrılarını minimuma indirir. Vücudun herhangi bir noktası dengesiz basınca maruz kalmadığı için kan dolaşımı rahatlar, kas ve sinirler üzerindeki baskı ortadan kalkar. Doctor-BED visco yatakları, deliksiz bir uyku ve yumuşacık bir dokunuşla sağlıklı bir yaşam sağlar." - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yatak Doktoru' Mersin'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement