Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı

14.09.2013 15:10

AK Parti Zonguldak Milletvekili Candan, Ereğli Kaymakamı Çay ve CHP Zonguldak İl Başkanı Furat, 2013 2014 eğitim ve öğretim yılının başlangıcı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay ve CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat,  2013-2014 eğitim ve öğretim yılının başlangıcı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Candan, mesajında,  genç bir nüfusa sahip Türkiye'de milyonlarca öğrencinin üç aylık bir aranın ardından yeni eğitim ve öğretim yılına başlayacağını belirtti.

Okula yeni başlayacak minik öğrencilerin ayrı bir heyecan içerisinde olacaklarını ifade eden Candan, şunları kaydetti:

"Eğitimci bir milletvekili olarak, geleceğimizin teminatı gençlerimize her türlü şartlarda eğitmek için üstün hizmetlerden ötürü öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Başta Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kendilerine saygı, minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve ailelerinin yeni eğitim-öğretim yılını kutluyor, sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu geçmesini diliyorum."

Kaymakam Çay ise mesajında,  ilçede eğitim ve öğretimin sorunsuz başlaması için gerekli önlemlerin alındığını, ders başı yapacak bütün öğrencilere başarılar dilediğini ifade etti.

Furat da Türkiye'nin kalkınmasında eğitim ve öğretimin öneminin gün geçtikçe arttığını, eğitimde, bilimde ve sanatta çağdaşlığı hedefleyen, demokratik ilkelerin ve insani değerlerin yüceltilip yaşatılması hedefiyle karşıladıkları eğitim ve öğretim yılının tüm öğretmenlere, öğrencilere ve velilere başarı, huzur getirmesini temenni etti. - Zonguldak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı - Son Dakika


Advertisement