Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Gaziosmanpaşa'dan orta saha oyuncusu Yılmaz Özeren ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Şahin Özer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gaziosmanpaşa'dan orta saha oyuncusu Yılmaz Özeren'i transfer ettiklerini kaydetti. Özer, Yılmaz Özeren ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını ifade etti.
Özer, iç transfer çalışmaları kapsamında da geçen yıl takımda oynayan Ercan Ünal ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını, Emrah Ekmekçi ve Yasin Palaz'ın 1 yıllık sözleşmelerini de 1 yıl daha uzattıklarını söyledi.
Muhabir: Tuba Karahan/ Emine Konuk
Yayıncı: Hüseyin Doğru - MALATYA
Son Dakika › Yerel › Yeni Malatyaspor, Gaziosmanpaşa'dan Yılmaz Özeren ile 2 Yılık Sözleşme İmzaladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.