Yiğidolar'ın Gollerinde "Eneramo" İmzası - Son Dakika
Yerel

Yiğidolar'ın Gollerinde "Eneramo" İmzası

Yiğidolar\'ın Gollerinde "Eneramo" İmzası

Önder Felek - Sivasspor'un Nijeryalı forveti Michael Eneramo, attığı 11 golle, 2012-2013 futbol sezonunda kırmızı-beyazlı ekibin en golcü ismi oldu.

20.05.2013 12:07

Önder Felek - Sivasspor'un Nijeryalı forveti Michael Eneramo, attığı 11 golle, 2012-2013 futbol sezonunda kırmızı-beyazlı ekibin en golcü ismi oldu.

Spor Toto Süper Lig'de yaptığı 34 maçta 12 galibiyet, 8 beraberlik, 14 mağlubiyetle 44 puan toplayan Sivasspor, ligi 12. sırada tamamladı.

Ligde rakip fileleri 42 kez havalandıran Yiğidolar, kalesinde ise 46 gol gördü. Toplam 14 futbolcunun gol atma sevinci yaşadığı Sivas ekibinde, yabancı oyuncular 24, yerli futbolcular 16 gol attı. Kırmızı-beyazlıların iki golünü ise rakip oyuncular (kendi kalesine) kaydetti.

Kırmızı-beyazlıların ligde attığı 42 golün 11'inde imzası bulunan Nijeryalı forvet Michael Eneramo, takımın en golcü ismi olarak dikkati çekti.

-Yiğidolar'ın golcüleri-

Eneramo'yu 6 golle Aatif Chahechouhe ve 5 golle Erman Kılıç takip etti. Ara transfer döneminde kadroya katılan orta saha oyuncusu Hakan Arslan ve Bolivyalı forvet Ricardo Pedriel Suarez de 3'er golle takımlarına katkı sağladı. Tecrübeli oyuncu Mehmet Nas, Çek savunma oyuncusu Jan Racnoch ve orta saha oyuncusu Kamil Grosicki de 2'şer gole imza attı. Sivasspor'da Adem Koçak, Arkadiusz Piech, Cihan Özkara, Jakub Navratil, Kadir Bekmezci ve Ziya Erdal da birer kez gol sevinci yaşadı.

Sivasspor'un, ligin 29. haftasında 1-1 berabere kaldığı Gençlerbirliği maçında rakip takımın kalecisi Ramazan Köse, 33. haftada evinde 2-1 galip geldiği maçta da Kardemir Karabüksporlu Uğur Uçar, kendi kalelerine gol atmıştı.

Yayıncı: Cemal Coşkun - SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yiğidolar'ın Gollerinde 'Eneramo' İmzası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement