Yıldız Satranç Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Yıldız Satranç Turnuvası Sona Erdi

Yıldız Satranç Turnuvası Sona Erdi

Türkiye Satranç Federasyonu Düzce İl Birinciliği Yıldızlar Satranç Turnuvası Düzce Uzunmustafa İlköğretim Okulu Spor Salonunda gerçekleştirildi.

18.03.2013 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Satranç Federasyonu Düzce İl Birinciliği Yıldızlar Satranç Turnuvası Düzce Uzunmustafa İlköğretim Okulu Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Satranç Federasyonunun 2012-2013 yılı içerisinde bulunan program gereği Düzce Yıldızlar Satranç Turnuvası Uzunmustafa İlköğretim Okulu Spor Salonunda yapıldı. İki gün boyunca süren satranç turnuvasında gençler dereceye girmek için uzun uzun düşünerek hamlelerini yaptı. Düzce Yıldızlar Satranç İl Birinciliği müsabakalarında dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.

13 yaş kategorisinde birinci Aytuğ Turhan Orhan, ikinci Murat Çelik ve Berkay Ocakcı üçüncü oldu. 13 Yaş Kızlar kategorisinde ise Şevval Bayraktar birinci oldu. 14 yaş kategorisinde Nart Murat Tayhan birinci, Şamil Burak Tayhan ikinci, Mertcan Sevdim üçüncü oldu. 14 yaş kızlar kategorisinde Seda Aygül Akgüz birinci olurken ikinci Gülşah Birinci ve Eda Betül Akgüz üçüncü oldu. 15 yaş kategorisinde Yunus Emre Sağlam birinci, Muhammet Emin Kudretli ikinci ve Oktay Keleş üçüncü oldu. 15 yaş kızlar kategorisinde Şule Bayraktar birinci, Tuğba Kaygısız ikinci ve Esra Salim üçüncü oldu. 16 yaş kategorisinde Nezih Sunman birinci, Harun Anıl Gümüş ikinci ve Oğuzhan Özcan üçüncü oldu. 16 yaş kızlar kategorisinde Sündüz Uluçay birinci ve Melike Erdem ikinci oldu. 17 yaş kategorisinde Berkay Çelik birinci, Ömer Kurtoğlu ikinci ve Eren Türkel üçüncü oldu. 17 yaş kızlar kategorisinde Betül Alkan birinci ve Sevilay Eski ikinci oldu. 18 yaş kategorisinde Oğuzhan Yasin Aslan birinci, Ozan Alyanak ikinci ve Cevdet Biriktir üçüncü oldu. 18 yaş kızlarda ise Gizem Keçeci birinci olarak madalyalarını aldı.

(AY)

18.03.2013 12: 16: 59

TSI

NNNN - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yıldız Satranç Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement