Yıldızlar Aydın'da Kapışacak - Son Dakika
Yerel

Yıldızlar Aydın'da Kapışacak

Yıldızlar Aydın\'da Kapışacak

Cumartesi günü Aydın'da Adnan Menderes Stadı 1 No'lu sahada Yıldızgücü ile karşılaşacak olan Yıldızspor'da hazırlıklar sürüyor.

09.01.2014 10:04  Güncelleme: 10:09

Cumartesi günü Aydın'da Adnan Menderes Stadı 1 No'lu sahada Yıldızgücü ile karşılaşacak olan Yıldızspor'da bu maçın hazırlıkları sürüyor.

Yıldızspor, akşam saatlerinde Adnan Menderes Stadı yan sahalarında yaptığı antrenmanlarla Yıldızgücü maçına hazırlanıyor. Mavi-beyazlı ekibin antrenörü Serkan Bilen, rakiplerinin geçen yıl U 19 kategorisinde şampiyon olduğunu,oyuncularının bir çoğunun Süper Amatör Lig'de mücadele ettiğini hatırladı. Cumartesi 16.00'da oynanacak karşılaşmada izleyenleri keyifli bir maç beklediğini belirten Bilen, "Güzel bir karşılaşma bizi bekliyor. Aydın'a yakışan bir mücadele olacak. Tabi ki galip gelmek istiyoruz. Ancak, işimizin zor olduğunun farkındayız" dedi.

U 19 1. Küme 1.Grup'ta mücadele eden Yıldızspor 5 maçta aldığı 5 galibiyetle liderlik koltuğunda otururken, Yıldızgücü ise 4 maçta aldığı 4 galibiyetle ikinci sırada yer alıyor. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yıldızlar Aydın'da Kapışacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement