Yıldızlar En İyi 12'ler" Masa Tenisi Şampiyonası - Son Dakika
Yerel

Yıldızlar En İyi 12'ler" Masa Tenisi Şampiyonası

Yıldızlar En İyi 12\'ler" Masa Tenisi Şampiyonası

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Çukurova Üniversitesi Kampüsü içindeki Lütfullah Sungur Spor Salonu’nda gerçekleştirilen “Yıldızlar En İyi 12’ler” Masa Tenisi Şampiyonası’nın ödül törenine katıldı.

16.06.2014 11:22

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Çukurova Üniversitesi Kampüsü içindeki Lütfullah Sungur Spor Salonu'nda gerçekleştirilen "Yıldızlar En İyi 12'ler" Masa Tenisi Şampiyonası'nın ödül törenine katıldı.

Büyükler, Yıldızlar ve Klasman sıralamalarının da belirlendiği son gün, spor salonundaki karşılaşmaları izleyen Başkan Hüseyin Sözlü, madalya taktı, kupa verdi. Başkan Sözlü, bir de gösteri maçı yaptı.

Katılımcıları, seyircileri, hakem heyetini ve organizasyonu düzenleyenleri tebrik eden Başkan Sözlü, kürsüye çıkan sporcuları da kırmayarak fotoğraf çektirdi.

Farklı sporların desteklenmesi ve geliştirilmesi için çaba harcayacaklarını belirten Sözlü, masa tenisinin keyifli bir spor dalı olduğunu belirterek, katılanları ve dereceye giren sporcuları tebrik etti.

Şampiyonada yıldızlar dalında ilk üç sırayı Yağmur Konur, Aybüke Öner ve Ömer Özen aldı. Büyüklerde Taha Yiğenler, Batuhan Şahin ve Oğuzhan Öner dereceye girerken, Klasman sıralaması Süleyman Çullu, Rasin Öcal, Kemal Develi ve Kemal Sağ'dan oluştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yıldızlar En İyi 12'ler' Masa Tenisi Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement