Yönetimden sağduyu çağrısı - Son Dakika
Yerel

Yönetimden sağduyu çağrısı

Yönetimden sağduyu çağrısı

Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi , pazar akşamı oynanacak Fenerbahçe maçı için sağduyu çağrısı yaptı.

13.03.2013 12:18  Güncelleme: 13:27

Peker, 3 büyükleri tutanlara saygı duyduklarını, ancak Antalya'da yaşayanların öncelikle kendi takımlarına destek vermelerini istedi. Peker, şöyle dedi:

ÖNCE ANTALYASPOR

"Herkes bir takım tutar. Buna saygı duyuyoruz. Ancak Süper Lig'de gurur veren bir takımımız var. Antalyaspor 3 büyüklerle oynadığı zaman Antalyalı futbolseverlerin öncelikle takımlarını tutmaları, bu kentte yaşayanların birinci görevidir. Büyük takım, büyük kulüp olmak için önce o kentin insanları kenetlenmeli. Herkes Antalyaspor'a inanmalı ve güvenmeli. Herkesi göreve çağırıyoruz."

Biletler tükeniyor

ANTALYASPOR'un 17 Mart Pazar günü Akdeniz Üniversitesi Stadı'ndaki Fenerbahçe maçı biletlerinin satışı devam ediyor. Yetkililer, aşırı talep yüzünden biletlerin kısa sürede tükenebileceği uyarısını yaptı. 5 sezondur uygulanan şampiyon takımlar bilet fiyatlandırmasında değişiklik olmadı, Bilet fiyatları şöyle:

Adopen Kale Arkası: 100 TL, Ceysu Maraton: 125 TL, Rixos Numaralı Yan: 150 TL, Rixos Numaralı Orta: 200 TL, Misafir Takım: 100 TL.

Teknik Direktör Durusoy, art arda alınan yenilgiler üzerine oyuncularıyla görüştü:

Toparlanmalıyız

ALANYASPOR Teknik Direktörü Ali Haydar Durusoy, art arda alınan 3 yenilgiyi telafi edeceklerini söyledi. Alınan yenilgileri bir an önce unutup kalan maçlara konsantre olmak zorunda olduklarını belirten Durusoy, "Üst üste 3 maç kaybettik diye ligi bırakacak halimiz yok. Bu takımı üst sıralara taşıyan oyuncularımız, bu kaostan çıkmasını da bilir. Onlara büyük görev düşüyor. Bir an önce toparlanmalıyız" dedi.

Eyüpspor ile deplasmanda yapacakları maçın zor geçeceğinin farkında olduklarını dile getiren Durusoy, "Sezon başından beri kolay maç olmadı, bundan sonra da olmayacak. Bu nedenle, son haftalarda korkulu rüya görmek istemeyen Eyüpspor'dan beraberlik veya galibiyet almak istiyorsak maça iyi hazırlanmalıyız. Oyuncularımıza bu durumu anlattım. Onlar da kaybedilen puanları telafi edecekleri sözünü verdiler" diye konuştu.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Yönetimden sağduyu çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement