Yozgat'ta Sbs'de İlk 10 Öğrenci Maltepe Dershanesinden Çıktı - Son Dakika
Yerel

Yozgat'ta Sbs'de İlk 10 Öğrenci Maltepe Dershanesinden Çıktı

Yozgat\'ta Sbs\'de İlk 10 Öğrenci Maltepe Dershanesinden Çıktı

Yozgat'ta SBS ilk 10 derece Maltepe Anafen Dershanesinden çıktı.

13.07.2013 15:35

Yozgat'ta SBS ilk 10 derece Maltepe Anafen Dershanesinden çıktı.

Maltepe Anafen Dershanesi Müdürü Yaşar Şeker, SBS'de her yıl olduğu gibi bu yılda geleneğin bozulmadığını belirterek, ilde SBS'de en başarılı ilk 10 öğrencinin Maltepe Anafen Dershanesinden çıktığını söyledi. Şeker, "Dershane olarak kurulduğumuz günden itibaren bugüne kadar sınavlarda alınan başarılarımız artarak devam etmektedir. Dershanemiz her yıl olduğu gibi bu yılda yine birinciler çıkararak ilimizin gururu oldu. Yozgat'ta SBS'de en başarılı ilk 10 öğrenci yine dershanemizden çıktı. İnşallah bu başarılar önümüzdeki yıllarda da artarak devam edecektir" dedi.

Verdikleri eğitim hizmetiyle Yozgat'ın eğitim başarı seviyesine de katkı sağladıklarını vurgulayan Şeker, "Dershanemiz öğrencilerinden Yozgat birincisi Zeynep Duldar, 2. Elif Gezginci, 3. M. Veysel Koç, 4.Orhun Gale, 5. Zeynep Gü Sevinçer, 6. Çelebi Yazılıtaş, 7. M. İhsan Arslan, 8.O. Emre Karaarslan, 9. F. Muhammed Ersoy ve 10. Görkem Korkmaz, oldu" diye konuştu.

Tercih ve yerleştirmeler konusunda öğrencileri dikkatli olmaları konusunda uyaran Şeker, "Tercih işlemleri de en az sınavlar kadar önemlidir. Maltepe Anafen Dershanemizde bütün öğrencilerimize tercihler hakkında ücretsiz rehberlik hizmeti verilecektir. Öğrencilerimizin tercihlerini doğru bir şekilde yapmaları için dershanemizden mutlaka yararlanmalarını istiyoruz" ifadelerini kullandı. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yozgat'ta Sbs'de İlk 10 Öğrenci Maltepe Dershanesinden Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement