Ankara'da evlat dehşeti: Babasını öldürdü, annesini yaraladı - Son Dakika
3.Sayfa

Ankara'da evlat dehşeti: Babasını öldürdü, annesini yaraladı

Ankara'nın Keçiören ilçesinde bayramın birinci günü oğlu tarafından bıçaklanan baba hayatını kaybederken, yaralanan anne tedavi altına alındı. Olay, Mehmet Zeren ve oğlu Numan Yasin Zeren arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle gerçekleşti. Numan Yasin Zeren, babasını ve annesini bıçaklayarak evden kaçtı. Polis ekipleri tarafından yakalanan Numan Yasin Zeren'in çeşitli suçlardan 23 suç kaydı olduğu belirlendi. Oğul Zeren'in uyuşturucu bağımlısı olduğu ve daha önce oturdukları evi yaktığı iddia edildi.

29.06.2023 17:14

Ankara'da evlat dehşeti: Babasını öldürdü, annesini yaraladı

Ankara'da ailesiyle tartışan oğul, babayı öldürdü anneyi yaraladı

ANKARA - Ankara'nın Keçiören ilçesinde bayramın birinci günü oğlu tarafından bıçaklanan baba hayatını kaybederken, yaralanan anne tedavi altına alındı.

Edinilen bilgilere göre, bayramın birinci günü akşam saatlerinde Keçiören ilçesi Kanuni Mahallesi'ndeki evlerinde Mehmet Zeren ve oğulları Numan Yasin Zeren arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine Numan Yasin Zeren, babası Mehmet Zeren ile annesi Y.Z'yi bıçakla yaraladıktan evden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken yaralılar ilk müdahalenin ardından hastanelere sevk edildi. Olay yerinden kaçan Numan Yasin Zeren, Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Ağır yaralanan baba Zeren yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamazken, anne Y.Z'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaçan oğul Numan Yasin Zeren, ise Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. Şüphelinin çeşitli suçlardan 23 suç kaydının olduğu öğrenildi. Oğul Zeren'in uyuşturucu bağımlısı olduğu ve oturdukları evi daha önce yaktığı iddia edildi.

Ankara\'da evlat dehşeti: Babasını öldürdü, annesini yaraladı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Ankara'da evlat dehşeti: Babasını öldürdü, annesini yaraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement