Gaziantep'te 300 Suriyeli Öğrenciye Yardım - Son Dakika
3.Sayfa

Gaziantep'te 300 Suriyeli Öğrenciye Yardım

Gaziantep\'te 300 Suriyeli Öğrenciye Yardım

Gaziantep'te 300 Suriyeli öğrenciye yardım Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Gaziantep'e yerleşen ve burada eğitim gören 300 Suriyeli öğrenciye kırtasiye yardımı yapıldı.

18.02.2016 21:02

Gaziantep'te 300 Suriyeli öğrenciye yardım

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Gaziantep'e yerleşen ve burada eğitim gören 300 Suriyeli öğrenciye kırtasiye yardımı yapıldı.

Gaziantep'te hizmet veren Bülbülzade Derneği, Gül Cengiz Gülenler İlkokulu'nda eğitim gören 300 Suriyeli öğrenciye kitap, çanta, kıyafet yardımında bulundu. Bülbülzade Derneği Eğitim İşleri Sorumlusu Abdurrahman Örnek, daha önceden protokol yaptıkları iyilik okulu adını verdikleri okullara yardımlarının devam ettiğini söyledi. Daha önce protokol yapılan 11 okula yardımda bulunduklarını kaydeden Örnek, şöyle dedi:

'Suriyeli öğrencilerimize kıyafet, çanta, kitap ve kırtasiye yardımında bulunduk. Bülbülzade derneğimizde yapılan protokol gereği bu okuldaki öğrencilerin eğitim öğretim ihtiyacını karşılamakla öğrencilerin olduğu gibi ailelerin ihtiyaçları ile de ilgilenmekteyiz."

Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı ise eğitim konusundaki duyarlılığından dolayı Bülbülzade Derneği yetkililerini teşekkür etti.

Yardım dağıtımı sırasında Suriyeli bir öğrenci, yardım yapılan kırtasiye eşyalarının kendisinde bulunduğunu belirterek ihtiyaç sahibi başka öğrenci arkadaşlarına verilmesini istedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yağcı, duyarlılığından dolayı küçük Suriyeli öğrenciyi alnından öperek tebrik etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Gaziantep'te 300 Suriyeli Öğrenciye Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement