7 ilde Mahzen Operasyonu! Çetinler Çetesi çökertildi, 109 gözaltı - Son Dakika
3.Sayfa

7 ilde Mahzen Operasyonu! Çetinler Çetesi çökertildi, 109 gözaltı

İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen 'MAHZEN-15' operasyonlarında, Özay Çetin ve Mert Çetin'in liderliğini yaptığı 'Çetinler' olarak bilinen Organize Suç Örgütü çökertildi. Operasyonlar sonucunda elebaşları da dahil olmak üzere 109 şüpheli gözaltına alındı.

20.03.2024 08:00  Güncelleme: 08:20

Organize suç örgütlerine yönelik düzenlenen Mahzen operasyonları devam ediyor. 15. operasyonu duyuran İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Özay Çetin ve Mert Çetin'in elebaşı olduğu "Çetinler Çetesi"nin çökertildiği bilgisini verdi.

UYUŞTURUCU TİCARETİ VE ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS SUÇLARI

Elebaşlarının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 109 şüphelinin yakalandığı operasyonla ilgili Bakan Yerlikaya sosyal medya üzerinden şu açıklamayı yaptı:

"Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; İstanbul merkezli Kocaeli, İzmir, Bursa, Samsun, Diyarbakır ve Erzincan'da düzenlenen operasyonlarda organize suç örgütü üyesi şüphelilerin; uyuşturucu madde ticareti, kasten öldürmeye teşebbüs, silahla yaralama, iş yeri kurşunlama ve yağma suçlarını işledikleri tespit edildi.

Operasyonlar sonucu ilk belirlemelere göre: 7 adet ruhsatsız tabanca, 4 kg eroin 2 kg metamfetamin, muhtelif miktarda esrar, bonzai, kokain ve uyuşturucu hap, çok sayıda şarjör, fişek ve çok miktarda Türk Lirasına el konuldu.

7 ilde Mahzen Operasyonu! Çetinler Çetesi çökertildi, 109 gözaltı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 7 ilde Mahzen Operasyonu! Çetinler Çetesi çökertildi, 109 gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Turan BAKIR: Şuna bak memleketi ne hale getirmişler.Ceteler mafya örgütlenmesi bitmiyor.Bu çeteler iki günde kurulmadı yıllardır bu işleri yapıyorlar. 41 1 Yanıtla
    Mert Gürol: Bu yorumu beğenmeyen gavatların amacı ne 5 0

Advertisement