Kayıp Mert Efe Fındık Bahçesinde Bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

Kayıp Mert Efe Fındık Bahçesinde Bulundu

Kayıp Mert Efe fındık bahçesinde bulunduORDU - Ordu'nun Fatsa ilçesinde dün akşam saatlerinde kaybolan 3 yaşındaki Mert Efe Olmuş, evine uzak bir fındık bahçesinde bulundu.

16.05.2017 19:29

Kayıp Mert Efe fındık bahçesinde bulundu

ORDU - Ordu'nun Fatsa ilçesinde dün akşam saatlerinde kaybolan 3 yaşındaki Mert Efe Olmuş, evine uzak bir fındık bahçesinde bulundu.

Evine 1 kilometre uzaklıkta Engiz mevkisinde fındık bahçesinde bulunan Mert Efe, sağlık kontrolü için Fatsa Devlet Hastanesine getirildi. Küçük Mert Efe ilk isteği ise yemek oldu.

Oğlunu sağ salim bulduğu için çok mutlu olduğunu dile getiren anne Emine Olmuş, "Evinin yanında bulunan kedinin peşinden giderek evden uzaklaşmış. Allah'ım kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Dün akşamdan bu zamana kadar yaşayan bir ölü oldum. Hastaneye gelene kadar yemek ve çilek istedi. Bulunduğunda çok mutlu oldum. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Mert Efe ise, "Uzaklara gittim ve çok korktum. Kedinin peşinden gittim" dedi.

Baba Zikrullah Olmuş ise yaptığı açıklamada, "Hiç gidilmeyen bir yere gittik. Ben de bilmiyordum bulunduğu yeri. Tesadüfen komşular hayvanlarını almaya gitmişler ve oğlumu bulmuşlar. Sağlık durumu iyi ve çok mutluyuz. Bilinci yerinde ve kedinin peşine söyledi" şeklinde konuştu.

Çocuğun bulunduğunu öğrenen yakınları ise Fatsa Devlet Hastanesine akın ederek çocuğun sağlık durumu hakkında bilgi aldılar.

Kayıp Mert Efe Fındık Bahçesinde Bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kayıp Mert Efe Fındık Bahçesinde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement