Kazada yaralanan hamile eşinin yanından bir an olsun ayrılmadı - Son Dakika
3.Sayfa

Kazada yaralanan hamile eşinin yanından bir an olsun ayrılmadı

İzmir'in Kiraz ilçesinde, 2 otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 6 kişi yaralandı. Kaza sonrası yaralı adam, kendi gibi yaralı olan hamile eşinin başından bir an olsun ayrılmadı.

21.01.2020 11:00  Güncelleme: 15:54

İzmir'in Kiraz ilçesinde, 2 otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 6 kişi yaralandı. Yaralılardan Mehmet Emin Tığ (24), 6 aylık hamile eşi Aslı Tığ'ın (25) yanından sağlık ekibi gelene kadar ayrılmadı.

6 KİŞİ YARALANDI

Kaza, dün saat 18.00 sıralarında, Kiraz- Ödemiş yolunda meydana geldi. Hasan Tığ (51) yönetimindeki 35 AB 4405 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Hatice Sarı'nın kullandığı 34 HE 9082 otomobille çarpıştı. Kazada sürücü Hasan Tığ ile araçtaki eşi Hacer (56), oğlu Mehmet Emin, 6 aylık hamile olan gelini Aslı Tığ (25) ve yakını Abdullah Uysal (61) ile diğer sürücü Hatice Sarı yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarıyla olay yerine, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan hamile eşinin yanından bir an olsun ayrılmadı

BAŞINDAN AYRILMADI

Kaza sonrası yaralılardan Mehmet Emin Tığ'ın, kendi gibi yaralı olan hamile eşi Aslı Tığ'ın başından bir an olsun ayrılmaması dikkat çekti.

Kazada yaralanan hamile eşinin yanından bir an olsun ayrılmadı

2 YARALININ HAYATİ TEHLİKESİ BULUNUYOR

Sağlık ekipleri, 6 yaralıyı ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırdı. Tedaviye alınan yaralılardan Hasan Tığ ile eşi Hacer Tığ'ın hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kazada yaralanan hamile eşinin yanından bir an olsun ayrılmadı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Kazada yaralanan hamile eşinin yanından bir an olsun ayrılmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ETİROL: almayın diyen yok su arabaları araç da sigara içtin diye ceza için yasa çıkartan devlet bu araçlar trafik ten men edilecek diye yasa çıkartmıyor zaten bir de dokunulmazlığa birde kapkaç hırsızlığa yasa çıkmıyor 2 0 Yanıtla
  • Asi.. : Ahh güzel kardeşim rabbim seni ve bebeğini eşine bağışlasın... 1 0 Yanıtla
  • Kirazlı: O bölgedeki bu tür kazalarda itfaye çok bilgisiz eğitimsiz arızalı aletlerle geziolr 0 0 Yanıtla

Advertisement