Kız öğrencilerin metruk binada saç başa 'erkek arkadaş' kavgası kamerada - Son Dakika
3. Sayfa

Kız öğrencilerin metruk binada saç başa 'erkek arkadaş' kavgası kamerada

Kız öğrencilerin metruk binada saç başa 'erkek arkadaş' kavgası kamerada Erzurum'da 13-14 yaşlarındaki ortaokul kız öğrencilerinin, erkek arkadaş yüzünden aralarında çıkan kavga pes dedirtti.

07.12.2022 11:54  Güncelleme: 12:00

Kız öğrencilerin metruk binada saç başa 'erkek arkadaş' kavgası kamerada

ERZURUM - Erzurum'da 13-14 yaşlarındaki ortaokul kız öğrencilerinin, erkek arkadaş yüzünden aralarında çıkan kavga pes dedirtti. Kendisi gibi ortaokul öğrencisi olan arkadaşını metruk binaya götüren kız, ağza alınmayacak hakaretler ederek, öldüresiye dövdü.

Erzurum'un Yakutiye ilçesine bağlı Ömer Nasuhi Bilmen Mahallesi'nde meydana gelen olayda 7. Sınıf öğrencisi olduğu belirtilen Çağla D. ve arkadaşları, başka okulda okuyan İrem D. (14)'yi konuşmak için metruk binaya götürdü. Metruk binada Çağla D., iddiaya göre erkek arkadaş meselesi nedeniyle İrem D.'ye ağza alınmayacak hakaretlerde bulunarak tokat atıp, "Burada dayağı yiyip öyle eve gideceksin. Bunu biliyor musun? dedi.

Yanındaki arkadaşları engel olmak istese de Çağla D. üzerinde ki hırkayı çıkararak İrem D.'ye vurmaya başladı. Yere düşürdüğü genç kızı, Çağla D. üzerine çıkarak defalarca yumrukladı. O anlar ise yanlarında ki bir erkek öğrencinin cep telefonu ile kaydedildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler pes dedirtti.

Kız öğrencilerin metruk binada saç başa \'erkek arkadaş\' kavgası kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Kız öğrencilerin metruk binada saç başa 'erkek arkadaş' kavgası kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement