Zihinsel engelli kişiye kahvede cinsel saldırı! İşletmeci tutuklandı - Son Dakika
3. Sayfa

Zihinsel engelli kişiye kahvede cinsel saldırı! İşletmeci tutuklandı

Zihinsel engelli kişiye kahvede cinsel saldırı! İşletmeci tutuklandı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, 55 yaşındaki zihinsel engelli kişiye kahvede cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan işletmeci Süleyman Şahin, mahkemece tutuklandı.

14.08.2021 15:55  Güncelleme: 18:17

Kestel Mahallesi'nde 3 Ağustos Salı günü meydana gelen olayda; iddiaya göre kahve işletmecisi Süleyman Şahin (59), yüzde 76 zihinsel engelli Ö.İ.'ye, işletmesinde kullanılmayan odada cinsel saldırıda bulundu.

CİNSEL SALDIRIDA BULUNUP BİR DE TEHDİT ETTİ

Şahin, daha sonra Ö.İ.'yi yaşananları kimseye anlatmamasını söyleyerek, tehdit etti. Ö.İ. ise akşam eve dönünce yaşananları ailesine anlattı. Aile de durumu Nazilli Engelliler ve Engellilere Destek Verenler Derneği Başkanı Tayfun Yazıcı'ya bildirdi. Yazıcı ve Ö.İ.'nin ailesi, jandarmaya giderek Süleyman Şahin'den şikayetçi oldu.

TUTUKLANDI

İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Ö.İ. ile yakınlarının ifadesi üzerine Şahin'i gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Süleyman Şahin, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Zihinsel engelli kişiye kahvede cinsel saldırı! İşletmeci tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Emruhan Ozdemir: Sen nasıl bir adamsın. Sana adam demek bile Uygun değil. Bu varlık daha düne kadar aramızda dolaşıyordu. Hiç mi Allah korkusu kalmadı hiç mi vicdan kalmadı. O adama o yaştan sonra bu yaşattığın tıranva senden fazlasıyla çıkar merak etme. Mikrop 6 0 Yanıtla
  • Gamze Uysal: utanıyorum böyle insanlardan 6 0 Yanıtla
  • Coronaci : Millet harbiden sapitmis oyle boyle degil 5 0 Yanıtla

Advertisement