Aracın lastiğini değiştirirken canından olan gençler son yolculuklarına uğurlandı - Son Dakika
3.Sayfa

Aracın lastiğini değiştirirken canından olan gençler son yolculuklarına uğurlandı

Aracın lastiğini değiştirirken canından olan gençler son yolculuklarına uğurlandı TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde aracının patlayan lastiğini değiştirmek isteyen, arkadaşına yardıma giden, iki arkadaş tırın çarpmasıyla feci şekilde can vermişti.

18.02.2023 17:44  Güncelleme: 18:50

Aracın lastiğini değiştirirken canından olan gençler son yolculuklarına uğurlandı

KOCAELİ - TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde aracının patlayan lastiğini değiştirmek isteyen, arkadaşına yardıma giden, iki arkadaş tırın çarpmasıyla feci şekilde can vermişti. Kocaeli ve Sakarya'da kılan cenaze namazlarının ardından, son yolculuklarına uğurlandılar.

Gece saatlerinde TEM Otoyolu Kartepe Acısu'da meydana gelen kazada, aracının lastiği patlayan Alperen T.'nin araması üzerine Muhammed Emin Salcı ve Hakan Çetin (22), yardım etmek için TEM'e gitmişti. Emniyet şeridine çekilen aracın lastiğinin değiştirildiği esnada, deprem bölgesinden gelen F.Ü. idaresindeki 34 DLF 993 plakalı Scania tır, üç arkadaşa da çarpmıştı. Kazanın ardından Alperen. T yaralanmış, Muhammed Emin Salcı ve Hakan Çetin ise olay yerinde feci şekilde can vermişti. Öte yandan Alperen. T'nin nişanlısı ve ailesi ile birlikte İstanbul'a düğün alışverişi yapmak üzere gittikleri öğrenildi.

Arkadaşına yardım için giden ve meydana gelen kazada hayatını kaybeden, Hakan Çetinin cenazesi Kartepe ilçesindeki, Gül Caminde kılınan cenaze namazının ardından Maşukiye mezarlığına defnedildi. Çetin'in ailesi ise tabutun yanı başında dakikalarca göz yaşı döktü. Muhammet Emin Salcı'nın cenazesi ise ikindi namazına müteakip, Erenler ilçesi Küpçüler Mahallesinde bulundan Güzeltepe Nur camiinde kılındı.

Aracın lastiğini değiştirirken canından olan gençler son yolculuklarına uğurlandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Aracın lastiğini değiştirirken canından olan gençler son yolculuklarına uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement