Yaşlı Kadına Tecavüze Kalkışıp Öldüren Sanığa Ceza Yağdı - Son Dakika
3. Sayfa

Yaşlı Kadına Tecavüze Kalkışıp Öldüren Sanığa Ceza Yağdı

Yaşlı Kadına Tecavüze Kalkışıp Öldüren Sanığa Ceza Yağdı

Karaman'da 81 yaşındaki Hatice Aksoy'a tecavüz etmeye kalkıştığı ve eşarpla boğarak öldürdüğü iddiası ile yargılanan 45 yaşındaki Üzeyir Eke'ye ceza yağdı.

13.06.2016 16:00  Güncelleme: 13:49

Karaman'da 81 yaşındaki Hatice Aksoy'a tecavüz etmeye kalkıştığı ve eşarpla boğarak öldürdüğü iddiası ile yargılanan 45 yaşındaki Üzeyir Eke'ye, 'kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömürboyu, 'cinsel saldırı' suçundan 21 yıl ve 'yağma' suçundan da 12 yıl hapis cezası verildi.

YAŞLI KADINI KOMŞUSU YARI ÇIPLAK BULDU

Olay, geçin 8 şubat günü İmaret Mahallesi 173 numaralı sokaktaki 2 katlı kerpiç evin 2'nci katında meydana geldi. Hatice Aksoy'un alt katta oturan kiracısı Nazmiye Uysal, soğuk hava nedeniyle donan ortak kullandıkları içme suyu ile ilgili konuşmak için evine geldiğinde kapının açık olduğunu görüp içeri girdi. Ancak Aksoy'u, oturma odasında belden aşağı çıplak ve hareketsiz buldu. Bunun üzerine yakındaki akrabalarına haber verdi. Yakınları da polis ve sağlık görevlilerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri ağzı ve boynu eşarpla bağlı olan yaşlı kadının öldüğünü saptadı.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Olayla ilgili çalışma başlatan Karaman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaşlı kadının çalınan cep telefonunun sokaklarda kağıt toplayan Üzeyir Eke'de olduğunu belirledi. Araştırmasını derinleştiren polis Üzeyir Eke'nin daha önce 7 yaşındaki bir erkek çocuğuna tecavüz edip öldürdüğünü ve 16 yıl cezaevinde kaldıktan sonra tahliye olduğunu belirledi. Bunun üzerine Üzeyir Eke gözaltına alındı. Polisteki ifadesinde suçunu itiraf eden Üzeyir Eke, yaşlı kadının belden aşağısını soyduğunu, ancak tecavüz edemediğini, bu sırada kadının direnmesi üzerine de öldürdüğünü söyledi.

CEZALARDA İNDİRİM YAPILMADI

Yapılan sorgulamanın ardından 'kasten adam öldürme, yağma ve cinsel saldırı' suçlarından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanan Üzeyir Eke hakkında Karaman Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açıldı. Geçen Perşembe günü görülen duruşmaya, tutuklu sanık Üzeyir Eke, öldürülen Hatice Aksoy'un kızı Emine Özcan ve taraf avukatları katıldı. Duruşmada suçları kabul etmeyen Eke, karakolda dövüldüğünü öne sürerek suçlamaları o yüzden kabul ettiğini söyledi. Aksoy'un kızı Emine Özcan ise sanığın en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

CEZA YAĞDI

Mahkeme heyeti Eke'ye, 'kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömürboyu, 'cinsel saldırı' suçundan 21 yıl ve 'yağma' suçundan da 12 yıl hapis cezası verdi. Mahkeme, verilen cezalarda herhangi bir indirim yapılmasına da yer olmadığına hükmetti.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Yaşlı Kadına Tecavüze Kalkışıp Öldüren Sanığa Ceza Yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Deli: Allah belanı versin emi.hiç mi Allah korkusu kalmadı. 47 0 Yanıtla
  • hatice: İdam idam idam hemde herkesin gözleri önünde idam........ 16 0 Yanıtla
  • açıkyeşil: laa bu adamları kesip meydana asmadıkça bunlar hapisden korkmaz iran gibi vinçde sallandırın 11 1 Yanıtla
  • AKŞAM OLSADA EVE GİTSEK: AHH TEYZEMM YALNIZMIYDIN SEN EVİNDE NE OLUR ANALARIMIZI BABALARIMIZI KORUNMASIZ BIRAKMAYAALIM NASIL ONLAR BİZ KÜÇÜKKN BIRAKAMIYORLARSA BİZDE ONLARI ELİMİZDEN GELDİĞİNCE YALNIZ BIRAKMAYALIM..EVLİ ARKADAŞLAR ANNELERİ UNUTMAYIN. 11 1 Yanıtla
  • 27: suç bu adamın degil devletin ilkinde sallandırsa boynunu ipe o kadın şimdi yaşamış olacaktı 10 1 Yanıtla
  • Ali ŞEN : Yine mi Karaman 9 0 Yanıtla
  • .: Takım elbise giyer iyi hal.sonra tekrar aynı haltı yer cani.Adalet bu mu.7 yaşındaki çocuğun günahı, ninenin günahı ne.nasıl ödeyeceksiniz bunların hakkını 4 1 Yanıtla
  • Huzeyfe: Şeriat başka çıkış yok 3 2 Yanıtla
  • !!!!!!: Asın şunuuuuuuuuuuu 4 0 Yanıtla
  • Bekir: Adama bakın beklermisin? O Atalayın tipinden bu tipler hep böylemi açaba? O iki kardeşi de vuran aynı böyledi. 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement