Otobüsle seyahat edenler yolculuklarına denetimle başladı - Son Dakika
3. Sayfa

Otobüsle seyahat edenler yolculuklarına denetimle başladı

Otobüsle seyahat edenler yolculuklarına denetimle başladı Düzce'de yılbaşı tedbirleri çerçevesinde trafik ekipleri şehirlerarası otobüs terminalinde uygulama yaptı.

30.12.2022 16:03  Güncelleme: 17:09

Otobüsle seyahat edenler yolculuklarına denetimle başladı

DÜZCE - Düzce'de yılbaşı tedbirleri çerçevesinde trafik ekipleri şehirlerarası otobüs terminalinde uygulama yaptı. Yeni yıla aileleriyle girmek için yola çıkanlar, karşısında trafik ekiplerini buldu.

Yeni yıl tatilini aileleriyle geçirmek ve tatil bölgelerine gitmek için otobüslere binenler, Düzce şehirlerarası terminalinde polis ekiplerinin denetimi ile yolculuklarına başladı. Düzce Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, şehirlerarası otobüs terminalinde emniyet kemeri ve kış lastiği uygulaması yaptı. Denetimler çerçevesine otobüse binen trafik polisleri, emniyet kemeri takmanın önemi hakkında yolculara bilgiler verirken, broşürler dağıttı. Ekipler, ayrıca otobüslere kış lastiği denetimi de yaptı.

Yapılan denetim hakkında bilgiler veren Düzce Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Bayram Ali Derman, bütün çabalarının vatandaşların güvenli yolculuğu olduğunu belirterek, "Uygulama noktalarımızda da alkol denetimlerine ağırlık vereceğiz. Otobüslere yaptığımız denetimlerde belge kontrolünün yanı sıra. yolcularımızı bilgilendirmek için emniyet kemerinin önemine vurgu yapıyoruz. Emniyet kemerinin otobüslerde yolcular tarafından da takılmasını sağlamaya çalışıyor arkadaşlarımız. Bunun yanı sıra otobüslerin lastiklerinin de denetimini yapıyoruz. Artık kış lastiği başladı. Bunların yanı sıra rutin kontrollerimiz de yapıyoruz" dedi.

Otobüsle seyahat edenler yolculuklarına denetimle başladı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Otobüsle seyahat edenler yolculuklarına denetimle başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement