Anadolujet Avantaj Rotası'na Yavru Vatan ile Devam Ediyor - Son Dakika
Basın Bültenleri

Anadolujet Avantaj Rotası'na Yavru Vatan ile Devam Ediyor

Anadolujet Avantaj Rotası\'na Yavru Vatan ile Devam Ediyor

AnadoluJet'in 2015 yılında uygulamaya başladığı hesaplı seyahat projesi "Avantaj Rotası" şimdi de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (K.K.T.C)'ye seyahat eden yolcuların yüzünü güldürüyor.

03.04.2015 16:59

AnadoluJet'in 2015 yılında uygulamaya başladığı hesaplı seyahat projesi "Avantaj Rotası" şimdi de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (K.K.T.C)'ye seyahat eden yolcuların yüzünü güldürüyor.

Nisan ayı boyunca AnadoluJet ile K.K.T.C'ye uçan yolcular, adanın en özel restoran ve konaklama merkezlerinden özel indirimler kazanıyor.

"AnadoluJet Avantaj Rotası" fırsatları daha Lefkoşa Ercan Havalimanı'na iner inmez başlıyor. Free Shop bölümünde yer alan Concept Fashion Store'da; Tumi, Furla, Desiqual, Cerruti ve Zeades markalarını tercih eden yolcular, mevcut kampanyalar ve promosyonlu ürünler dışındaki ürünlerde yüzde 10 indirime sahip oluyor. Üç günde diktiği takım elbiselerle göz dolduran Kumaşçı'da ise yüzde 25 iskonto hakkı kazanıyor.

K.K.T.C'nin en sevilen restoran zincirlerinden Eziç'i seçen AnadoluJet yolcuları Eziç Premier, Eziç Peanuts, Eziç Lefkoşa, Eziç Mağusa'da yüzde 20, diğer bir özel restoran Kıbrıs Evi'nde ise alkol hariç ürünlerde yüzde 20 indirimle yemek yiyor.

K.K.T.C'nin en özel konaklama tesislerinden biri olan Korienium Golf & Beach Resort'ta keyifli vakit geçirmeyi arzulayan AnadoluJet yolcuları da tesisin tenis kortlarından yüzde 50, golf sahasından yüzde 30, SPA&Wellness merkezinden yüzde 10 ve pazar günü düzenlenen Sunday Brunch'tan yüzde 20 indirimle faydalanabiliyor. Acapulco Resort'ta ise oda + kahvaltı yüzde 30 indirimle konaklıyor.

AnadoluJet yolcuları "Avantaj Rotası" Kampanyası kapsamında; Sun Rent'ten yüzde 25 indirimle araç kiralayıp K.K.T.C'yi gönüllerince gezme şansına da sahip oluyor.

Avantaj Rotası'ndan yararlanacak yolcular için AnadoluJet, Vodafone Kıbrıs ile de özel bir kampanya başlattı. Yavru vatana uçan AnadoluJet yolcuları, her hangi bir formalite işlemine tabi tutulmadan 50 dakika, 50 SMS ve 50 MB internet paketine sahip Vodafone Kıbrıs sim kartlara ücretsiz sahip oluyor.

Her ay Anadolu'nun farklı bir şehrine ya da AnadoluJet'in uçuş noktasına rotasını çeviren proje kapsamında; AnadoluJet yolcuları o bölgeye özel indirimli konaklayabilecekleri gibi şehrin en ünlü restoranlarında, alışveriş noktalarında da çeşitli indirim ve kampanyalardan yararlanabiliyor. AnadoluJet, "Avantaj Rotası"nda özel indirimlerin yanı sıra ücretsiz tur rehberliği hizmetiyle de yolcularına rotalarını daha anlamlı gezme imkanı sunuyor.

AnadoluJet uçuşları ve kampanyaları ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden ulaşılabilinir.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Anadolujet Avantaj Rotası'na Yavru Vatan ile Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement