Doğtaş Exclusive Hatay Açıldı - Son Dakika
Basın Bültenleri

Doğtaş Exclusive Hatay Açıldı

Doğtaş Exclusive Hatay Açıldı

DOĞTAŞ, Türkiye'deki Exclusive mağazalarına bir yenisini daha ekledi Sektörün en beğenilen markası Doğtaş'ın, Hatay Exclusive mağazasının açılışı Doğtaş Yönetim Kurulu Üyesi Şadan Doğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

14.06.2012 17:40

DOĞTAŞ, Türkiye'deki Exclusive mağazalarına bir yenisini daha ekledi

Sektörün en beğenilen markası Doğtaş'ın, Hatay Exclusive mağazasının açılışı Doğtaş Yönetim Kurulu Üyesi Şadan Doğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Tasarımlarında konfor, işlevsellik ve estetiği bir araya getirerek tüketicilerine yaşam tarzları sunan Doğtaş, Exclusive mağazacılık anlayışıyla yurtiçi ve yurtdışında büyümeye devam ediyor.

Doğtaş'ın en yeni modellerinin bulunduğu 1.200 m2'lik Doğtaş Exclusive Hatay mağazası, Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay il Emniyet Müdürü  Rakıp Kılıç, Doğtaş Yönetim Kurulu Üyesi Şadan Doğan, Doğtaş Pazarlama Müdürü Kenan Mete ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılışta konuşma yapan Doğtaş Yönetim Kurulu Üyesi Şadan Doğan, "Doğtaş Mobilya bugün 65 ülke ihracatı, yurtiçi ve yurtdışındaki 200'ü aşkın mağazasıyla büyümeye devam etmektedir. 40. yılını kutlayan köklü bir şirket olarak, bugün sektörde takip edilen; kalite ve tasarım anlayışımızla 'yaşam tarzlarını belirleyen' ve dünya markası olma yolunda hızlı adımlarla ilerleyen bir konumdayız. Bir mağazamızın daha açılışını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

Kaynak: BasinOdasi.com.tr

Son Dakika Basın Bültenleri Doğtaş Exclusive Hatay Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement