Bir Litre Gözyaşı Dizisinin 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? - Son Dakika
Dizi

Bir Litre Gözyaşı Dizisinin 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Pazar akşamı ekranlara gelen Bir Litre Gözyaşı dizisinde Cihan hastalığı nedeniyle zor zamanlar geçirmeye başlar. Bir Litre Gözyaşı dizisinin son bölümünde neler yaşandı? 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

05.11.2018 09:26

Geçtiğimiz akşam yayınlanan dizisi başarılı oyuncu kadrosuyla izleyiciyi ekrana kilitledi. Bir Litre Gözyaşı dizisinin son bölümünde neler yaşandı? dizisinin 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

BİR LİTRE GÖZYAŞI DİZİSİNİN 5. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Arkadaşlarıyla Ballıkayalar Kanyonu'na giden Cihan, yaptıkları kamp sırasında Mahir ile konuşur. Cihan, ağabeyini nasıl kaybettiğini öğrenir ve Ali, Mahir ile Cihan'ın yakınlığını fark eder ancak ses çıkarmaz.

CİHAN GERÇEĞİ ÖĞRENEBİLECEK Mİ?

Kayalıklarda yürüyüşe çıkarlar ve Ali'nin arkasından yürüyen Cihan, aşağıya düşer. Ciddi bir sorun olmayan Cihan, hastaneye kaldırılır. Beyincik dejenerasyonunun ilerlemesiyle Cihan, her geçen gün daha da zorlanmaya başlar. Muzo ve Figen ise Cihan'a gerçekleri anlatmaya karar verir. Cihan'ın hastalığını söylemeye hazırlanırlarken, Figen'in annesinin eşi bir anda çıkagelir ve kimsenin bilmediği bir gerçeği itiraf ederek her şey altüst olur.

Bir Litre Gözyaşı Dizisinin 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

ALİ, CİHAN'A YÜZÜK ALIR

Mahir'in, Cihan'a olan ilgisi karşısında Cihan'a bir yüzük alan Ali, Cihan'ın kendisine bağlandığını düşünse de hiçbir şey düşündüğü gibi değildir. Zaten Cihan, Ali'nin aldığı yüzüğünü takmamaktadır.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Cihan'ın hastalığı ilerledikçe artan gerilimlerini Figen ve Muzaffer birbirlerine yansıtmaya ve ebeveynliklerini sorgulamaya başlarlar. Bu durum Muzaffer'i telafisi mümkün olmayan hataya sürükleyecektir. Diğer taraftan Cihan, Ali ve Mahir üçgeninde büyük yanlış anlaşılmalara neden olacak ve Cihan'ın öğrendiği gerçek, Cihan'ı çıkmaza sürükleyecektir.

BİR LİTRE GÖZYAŞI DİZİSİNİN 6. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Başrollerini Sanem Çelik, Miray Daner ve Tolga Tekin gibi isimlerin paylaştığı dizisinde Pazar akşamı ekranlara gelen bölümde heyecan doruktaydı. Dizinin merakla beklenen 6. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Bir Litre Gözyaşı Dizisinin 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Son Dakika Dizi Bir Litre Gözyaşı Dizisinin 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement