7 Yaşındaki Altan Kaya Almanya'nın En Genç Arıcılarından Biri Oldu - Son Dakika
Dünya

7 Yaşındaki Altan Kaya Almanya'nın En Genç Arıcılarından Biri Oldu

7 Yaşındaki Altan Kaya Almanya\'nın En Genç Arıcılarından Biri Oldu

Almanya'da yaşayan 7 yaşındaki Altan Kaya'nın, çocuklara ve gençlere ilham vermek için arı kovanı kurmasına Alman basını büyük ilgi gösterdi.

12.06.2018 21:59  Güncelleme: 09:35

Almanya'da yaşayan Altan Kaya, çocuklara ve gençlere ilham vermek arı kovanı kurması Alman basını tarafından büyük ilgi gördü. 7 yaşında olan Kaya'nın, Almanya'nın en genç arıcılarından biri olduğu belirtildi.

ARILARA BABASIYLA BİRLİKTE BAKIYORLAR

Almanya'nın en genç arıcılarından biri olan Altan Kaya, babası Zafer Kaya ile birlikte arıcılık kursuna katılmasıyla arı kovanı kurmaya karar verdiğini söyledi. Boş zamanlarında basıyla birlikte arılarla ilgilenen Kaya, arıcılığı sevdirmek adına gençlik merkezinde ve ilkokulunda arıcılarla birlikte çalışma grupları oluşturdu.

Son Dakika Dünya 7 Yaşındaki Altan Kaya Almanya'nın En Genç Arıcılarından Biri Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Reis: Adın gibi Mustafa sin.... dünya da ekolojik sistem var sen doğaya karışmassan bu sistem düzenli işler eğer doğaya zarar verecek işler orman talanı - kimyasal atıklar - zehirli dumanlar - betonlaşma vs...) Yaparsan sistem çöker...burada sen ağrılardan kr amacı var....sen arılara karışma onlar gereğini yapar... zaten Allah tan emri almışlar... Kafan başka şeylere çalışmasın mustafa ... hı şunu da belirteyim kimya mühendisiyim sağolsun devlet büyüklerimiz atama yapmıyorlar....bizde Kendi çabamız la ASLAN gibi otobüs ŞOFÖRlügü yapıyoruz... Bizi bilim den alıkoyan ZİHNİYET UTANSIN........mustafa 0 2 Yanıtla
  • Reis: Her şey de Kendi kendimize pay çıkarıyoruz. Şöyle ilimde bilimsel alanda en genç biz olalım. Hep tıri-veri işlerde biziz 1 0 Yanıtla

Advertisement