Genç Kadın Cep Telefonu Kazanmak İçin Soyunup Üzerine Motor Yağı Döktü - Son Dakika
Dünya

Genç Kadın Cep Telefonu Kazanmak İçin Soyunup Üzerine Motor Yağı Döktü

Rus blogcunun uyguladığı sosyal deneyde, akıllı cep telefonu kazanmak isteyen genç kadın soyunarak tüm vücuduna motor yağı döktü.

11.06.2016 10:25  Güncelleme: 13:09

Rusya'nın Krasnoyarsk şehrinde blogcu Dmitry Shilov ve iki arkadaşı, bir düzineden fazla kadına, bir Apple ürününe sahip olabilmek için neler yapabileceğini sordu.

"BİR İPHONE 5S İÇİN SOYUNUR MUYDUN?"

Kadınların hemen hepsi, hiçbir şey yapmayacakları cevabını verdi. Shilov ve arkadaşları daha sonra Ksenia adlı kadına bir iPhone 5s için soyunur muydun? diye sordu. Teklifi kabul eden genç kadına bu anların filme alınacağı da söylendi. Gözlerden uzak, göl kenarındaki bir alana götürülen kadına motor yağı bidonu verildi.

CEP TELEFONU İÇİN TÜM VÜCUDUNU MOTOR YAĞINA BULADI

Saniyeler içinde siyah elbiselerini çıkaran Ksenia, iç çamaşırlarıyla kaldığı halde iken üzerine motor yağını boca etti. Kendi ucuz android telefonunu yenilemeye can atan Ksenia: "Bunda kötü bir şey yok." ifadesini dile getirdi. Ksenia tüm vücudu motor yağı kaplı şekilde Shilov'un arabasının ön tarafında kameraya poz verdikten sonra ödülü olan iPhone 5S ve aksesuar çantasını aldı.

GENÇ KADINA GÖNÜLLÜ KATILDIĞINI BELİRTEN TAAHHÜTNAME İMZALATMIŞ

Shilov'un sosyal deney videosu kısa sürede forumlarda ve sosyal medya platformlarında en çok paylaşılan videolar arasına girdi. Shilov, sosyal deney adayı genç kadının kimliğine bakıp yaşı 18'den büyük olduğunu teyit ettikten sonra Ksenia'yı kabul ettiğini söyledi. Shilov ayrıca çekimlerin öncesinde genç kadına yazılı bir taahhütname imzalatarak, Ksenia'nın videoda kendi rızasıyla rol aldığını belirtti.

VİDEO SOSYAL MEDYADA VİRAL OLDU, TEPKİLER DE ALDI

Sosyal deney her ne kadar tarafların karşılıklı rızasıyla yapılmış olsa da birçok tepki aldı. Tepkili yorumcuların birçoğu bir cep telefonu için kadının kendini küçük düşürdüğünü ifade ederken, bir kısmı da tanımadığı adamlarla tenha bir alana gitmesini ve olası suç risklerini hatırlattı.


Genç Kadın Cep Telefonu Kazanmak İçin Soyunup Üzerine Motor Yağı Döktü

Son Dakika Dünya Genç Kadın Cep Telefonu Kazanmak İçin Soyunup Üzerine Motor Yağı Döktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • EBUZER KADDAFİ: Biznillah haşa töbe destur 0 0 Yanıtla

Advertisement