Türkiye'ye 2 Altın Ödül Birden - Son Dakika
Dünya

Türkiye'ye 2 Altın Ödül Birden

Türkiye\'ye 2 Altın Ödül Birden

Uluslararası Seyahat, Ağırlama, Satış ve Pazarlama Birliği (The Hospitality Sales and Marketing Association International-HSMAI) tarafından 56 yıldan bu yana verilen 'Adrian Ödülleri' bu yıl da sahiplerini buldu.

31.01.2013 10:42

Uluslararası Seyahat, Ağırlama, Satış ve Pazarlama Birliği (The Hospitality Sales and Marketing Association International-HSMAI) tarafından 56 yıldan bu yana verilen 'Adrian Ödülleri' bu yıl da sahiplerini buldu. Dünya çapında, başarılı turizm projelerinin ilan edildiği törende Türkiye, halkla ilişkiler kategorisinde, seyahat ve ağırlama endüstrisinin en prestijli ödülleri olarak kabul edilen Altın Adrian Ödülleri töreninde, 2 altın ödüle layık görüldü.

Forbes Life dergisinde 2011 yılında yayınlanan 'Istanbul Style' makalesi ile geçen yıl da altın ödüle layık görülen Türkiye, toplam reklam değeri yaklaşık 1.9 milyon doları bulan 3 makale ile 18.4 milyon kişiye ulaştı ve iki yil içinde 3 altın ödülün sahibi oldu. Dünya çapında, başarılı turizm projelerinin ilan edildiği törende, New York Kültür ve Turizm Ataşeliği'nin, M. Silver Associates Halkla İlişkiler Şirketi işbirliği ile, The Wall Street Journal gazetesi ile United Airlines'in yayın organı Hemispheres dergisinde yayınlanan Türkiye'yi tanıtıcı makaleleri ile iki altın Adrian Ödülü'ne değer bulundu. New York'ta Marriott Marquis Otel'de düzenlenen Altın Adrian Ödülleri töreninde, turizm sektörüne yönelik 'reklamcılık, halkla ilişkiler ve e-pazarlama' projelerinin yarıştığı platforma, 30'dan fazla ülkeden, 1100 üzerinde proje aday gösterildi.

New York Kültür ve Turizm Ataşeliği'nin, halkla ilişkiler şirketi M. Silver Associates işbirliği ile, The Wall Street Journal Gazetesi'nde yayınlanan, Türkiye'deki doğal kaplıcaları, antik ve modern spa kültürlerini tanıtan, birbirinden güzel fotoğraflarla bezeli makale ile Hemisperes dergisinde yayınlanan 'İstanbul'da Üç Mükemmel Gün' başlıklı makale Türkiye'ye iki altın madalya getirdi. Törende ödülleri teslim alan New York Kültür ve Turizm Ataşesi Ebru Ejder, dünyada çok az ülkeninTürkiye'nin turizm varlıkları ve çeşitliliği gibi zenginliklere sahip olduğunu belirtti. Bu zenginliklerden Amerikalıları haberdar etmenin daha da önemli olduğuna değinen Ebru Ejder, bunu başararak iki altın ödüle layık görülmekten mutluluk duyduklarını belirtti. New York Kültür ve Turizm Ataşeliği'nin, halkla ilişkiler kuruluşu M. Silver Associates işbirliği ile, ForbesLife dergisinin 2011 Mart sayısında çıkardığı 'İstanbul Style' makalesi, geçen yıl da halkla ilişkiler kategorisinde, Altın Adrian ödülüne değer bulunmuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Türkiye'ye 2 Altın Ödül Birden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement