Bağlar Belediyesi Tarafından Ücretsiz Kur'an Kursları Düzenleniyor - Son Dakika
Eğitim

Bağlar Belediyesi Tarafından Ücretsiz Kur'an Kursları Düzenleniyor

Bağlar Belediyesi Tarafından Ücretsiz Kur\'an Kursları Düzenleniyor

Bağlar Belediyesi tarafından düzenlenen Kur'an kurslarında her yaştan vatandaşa eğitim verildiği belirtildi. Şeyh Şamil Mahallesi'nde bulunan belediyeye ait eğitim merkezinde uzman hocalar gözetiminde haftanın 5 günü eğitimler devam ediyor. Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 4 yıldır düzenlenen ücretsiz kurslar sayesinde yüzlerce gencin üniversiteye hazırlanmasına vesile olduklarını ifade etti. Kurslar hijyenik ve güvenli koşullarda gerçekleştiriliyor ve vatandaşların memnuniyeti gözetiliyor.

23.07.2023 14:23

Bağlar Belediyesince düzenlenen Kur'an kurslarında her yaştan vatandaşa eğitim verildiği belirtildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, "Bağlar'da Eğitim Var, Hayat Var" sloganıyla 4 yıldır verilen ücretsiz eğitim kursları kapsamında açılan Kur'an-ı Kerim kursunda eğitimler devam ediyor.

Şeyh Şamil Mahallesi'nde bulunan belediyeye ait eğitim merkezinde uzman hocalar gözetiminde sabah ve öğlen olmak üzere haftanın 5 günü eğitim veriliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 4 yıldır geniş kapsamlı ücretsiz kurslar düzenlediklerini belirterek, yüzlerce gencimizin üniversiteye hazırlanmasına da vesile olduklarını ifade etti.

Beyoğlu şunları kaydetti:

"Eğitimlerin sağlıklı ve huzurlu koşullarda gerçekleşmesi için her türlü imkanı ve desteği sağlıyoruz. Aralarında depremden etkilenenlerin de bulunduğu vatandaşlarımıza yönelik yaz Kur'an-ı Kerim kursumuz 30 kişinin katılımıyla başladı. Sınıflarımız hijyenik ve güvenli. Her şeyi vatandaşlarımızın memnuniyeti üzerine planlıyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Eğitim Bağlar Belediyesi Tarafından Ücretsiz Kur'an Kursları Düzenleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement