Sağlık Neferleri Diplomalarını Aldı - Son Dakika
Eğitim

Sağlık Neferleri Diplomalarını Aldı

Sağlık Neferleri Diplomalarını Aldı

Dicle Üniversitesi Atatürk Sağlık Yüksekokulu öğrencileri diplomalarını alarak, hayata ilk adımı attı.

05.06.2014 22:19  Güncelleme: 10:43

Dicle Üniversitesi kongre merkezinde düzenlenen törene, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mahmut Mete, Diyarbakır İl Sağlık Müdürü Salih Avar, öğretim elemanları, öğrenciler ve aileleri katıldı.


Dicle Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğretim elemanı Soner Okan'ın keman ve Mehmet Erol'un gitar dinletisi ile başlayan tören, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mahmut Mete'nin konuşması ile devam etti.

Okullarının, ulusal ve uluslararası düzeyde tanınan, tercih edilen, çağdaş yaklaşımlar doğrultusunda gerekli bakım hizmetini verebilecek, profesyonel hemşireler yetiştiren bir eğitim kurumu olma vizyonuna sahip olduğunu söyleyen Prof. Dr. Mahmut Mete, "bu nedenle öğrenci sayımız ve akademik kadromuz her yıl artarak, ülkemiz hemşireliğine nitelikli sağlık personeli yetiştirmeyi hedeflemektedir" dedi.

Bölümünü birincilikle bitirmenin haklı gururunu yaşadığını belirten bölüm birincisi Zeliha Kaya, üzerinde emeği bulunan herkese teşekkür etti. Konuşmaların ardında bölüm birincisi, ikincisi ve üçüncüsüne plaketleri verildi. Ardından mezunlar, diplomalarını hocalarının ellerinden aldı.

Diplomalarını alan öğrenciler, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Medine Erkan'ın hemşirelik andını okutması ile mesleğe ilk adımı attılar. Tören keplerin havada uçuşması ile sona erdi. Törenin ardından öğrenciler, davul zurna eşliğinde halaylar çekerek gönüllerince eğlendi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Eğitim Sağlık Neferleri Diplomalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement