11. Rotabest Ödülleri - Son Dakika
Ekonomi

11. Rotabest Ödülleri

11. Rotabest Ödülleri

İş, sanat, medya, moda ve spor dünyasının yıldızları 11. Rotabest Ödülleri ile taçlandı.

01.05.2012 10:18  Güncelleme: 10:37

2420. Bölge Rotaract Kulüpleri'ne üye olan 18-30 yaş arası 1.047 Rotaract'ın oylarıyla belirlenen "2011 Yılının En İyileri", 29 Nisan Pazar gecesi Mövenpick Otel'de gerçekleşen görkemli bir törenle ödüllerine kavuştu.

Sibel Çakı'nın sunucusu olduğu 11. Rotabest Ödül Töreni'nde açılış konuşması yapan Rotabest Koordinatörü Arman Başkoru: "Bu yıl on birincisini gerçekleştirdiğimiz Rotabest'in bu ihtişama, bu görkeme kavuşmasında büyük katkıları olan Bostancı, Fatih ve Kadıköy Rotaract Kulüpleri'ne ve bize bu töreni gerçekleştirmemiz için destek olan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Başkoru'nun ardından söz alan 2420. Bölge Rotaract Temsilcisi Ayşe Akkaya, Rotaractların "Hizmet Yoluyla Dostluk" evrensel sloganıyla 44 yıldır topluma hizmet ettiğini belirterek "Fatih, Bostancı ve Kadıköy Rotaract Kulüplerine ve hem maddi hem de manevi olarak Rotaractların yanında olan proje sponsorlarına teşekkür ederim." dedi.

Ödül töreninde söz alan Rotary 2420. Bölge Guvernörü Fatih Saraçoğlu ise "Bir yıllık Guvernörlük süresince pek çok etkinliğe katılıyoruz; ancak Rotaract kardeşlerimizin Rotabest etkinliği bizler için çok heyecan verici. Çünkü 11 yıldır devam eden bu ödül töreni ile genç yürekler; beğendikleri, örnek aldıkları, takdir ettikleri sanatçıları onurlandırıyorlar." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi 11. Rotabest Ödülleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement