300 Bin Müşteriye Ulaştı, Dünya Lüks Saat Devleri Parmak Isırdı - Son Dakika
Ekonomi

300 Bin Müşteriye Ulaştı, Dünya Lüks Saat Devleri Parmak Isırdı

300 Bin Müşteriye Ulaştı, Dünya Lüks Saat Devleri Parmak Isırdı

23 Dev Markayı Bünyesinde Bulunduran, 2008 Yılında Kendisine Ait 35 Mağaza, 35 Shop -İn -Shop ve 500'ün Üzerinde Bayisiyle 300 Bin Saati Kullanıcısına Ulaştıran Saat&saat'e, Fossil ve Gc Saatlerinin Ceo'larından Övgü Geldi.

11.05.2009 01:37

23 dev markayı bünyesinde bulunduran, 2008 yılında kendisine ait 35 mağaza, 35 shop-in-shop ve 500’ün üzerinde bayisiyle 300 bin saati kullanıcısına ulaştıran Saat&Saat’e, Fossil ve GC saatlerinin CEO’larından övgü geldi.

GC Saatlerinin CEO’su Cindy Livingston, Saat&Saat’in Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya’nın başarısı üzerine Romanya distribütörlüğünü de verdiklerini söyledi. Livingston, "Genç nüfusu olan Türkiye, dünya saat pazarının en önemli 10 ülkesi arasında. Bunda Saat&Saat’in büyük katkısı var. Ramazan Kaya’nın kısa sürede bu başarıyı yakalaması bize büyük mutluluk veriyor" dedi. Kaya, "Halen Romanya’da 14 bölgede satış yapıyoruz. Başarıyı yurtdışında da yakalayacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

Armani’den özel saat

ABD’nin ünlü moda markası Fossil’in CEO’su Robert Christiano, Ramazan Kaya’nın başarısına dikkat çekerek, "Saat&Saat, çok kısa sürede Türk halkının saat modasında dünya standartlarını yakalamasını sağladı. Dünyanın en önemli moda markalarından Emporio Armani, Saat&Saat’in Türk kullanıcı profiline uygun olarak 5 ayrı saat tasarladı. Bu çok önemli bir başarı. Fossil, Türk ortağını ailesinden biri gibi görüyor" dedi.

Ailesi, Ramazan Kaya’yı 22 yaşındayken İngiltere’ye lisan eğitimi için gönderdi. İki yılda İngilizceyi öğrenen Kaya’nın başarı öyküsü, 1993 yılında Adidas’ın bu ülkede düzenlediği kokteyle katılmasıyla başladı. Adidas saatlerinin tanıtımının yapıldığı kokteylde, şirketin yöneticileriyle tanışan Kaya, ayaküstü sohbet sırasında, "Ben Türkiye’de saatlerinizin satışını yapmak istiyorum" dedi. Yöneticiler, saatlerce konuştukları ve o dönemde henüz 24 yaşında olan Kaya’nın hırsına hayran kalarak, dünyada ilk kez Adidas’ın distribütörlüğünü genç girişimciye vermeyi kabul etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi 300 Bin Müşteriye Ulaştı, Dünya Lüks Saat Devleri Parmak Isırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement