Beklenen Avm Yarın Açılıyor - Son Dakika
Ekonomi

Beklenen Avm Yarın Açılıyor

Beklenen Avm Yarın Açılıyor

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın İzmir Körfez’de hayata geçirdiği Ege Perla alışveriş merkezi kapılarını yarın ziyaretçilerine açıyor.

05.09.2017 22:55

Konut, ofis ve alışveriş merkezi ile İzmir'in ilk karma projesi olan ve Kanyon Yönetim tarafından yönetilecek Ege Perla, sadece alışveriş ihtiyacı için değil, misafirlerinin tüm sosyal ihtiyaçlarına da cevap vermek üzere kurgulandı.

Her katında kendine özgü, farklı konseptiyle dikkat çeken 100'e yakın yerli ve yabancı markaya ev sahipliği yapacak olan Ege Perla, 490milyonTL'lik yatırımıyla İzmir'in en gözde alışveriş ve yaşam merkezlerinden biri olmaya aday. Ege Perla, lezzetten, modaya, iyi yaşamdan, eğlenceye pek çok alanda adından söz ettirirken, İzmirlileri, kendini İzmirli hissedenleri ve İzmir'in büyüsünü bilenleri de bu keyfi paylaşmaya davet ediyor.

İŞTE O MARKALAR

Ege Perla, Big Chefs, Hayal Kahvesi, JO Kohen'in işletmeciliğinde Kat2 sokak lezzetleri, Murano's Italian Kitchen, Vakko Patisserie, Gap Kids, Koton, Mark&Spencer, Mavi, Mudo Concept&Collection, D&R, E- Bebek, Macfit, Paşabahçe gibi birbirinden lezzetli restoranları ve en seçkin moda markalarını da misafirleri ile buluşturmaya hazırlanıyor. Her yaştan misafirin eğlenceyi doya doya yaşayacağı Playtown, Play Zone ve Sports Cafe, 956 araç kapasiteli otoparkı, spor merkezi, sinema salonu ve kendine has tarzıyla İstanbul'dan İzmir'e taşınacak tiyatro TOY Ege Perla ise, Ege Perla misafirleri ile buluşacak.

Yıllık 6 milyon 500 bin misafiri ağırlamaya hazırlanan Ege Perla, ayrıca yan tarafında oluşturduğu 16 bin metrekarelik kıyı bandı düzenlemesi ile kent parkı haline getirilen alanı ve 1000 metrekarelik çocuk oyun alanını İzmir halkının kullanımına sunuyor.

Kaynak: Projemlak

Son Dakika Ekonomi Beklenen Avm Yarın Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement