Bimeks 74. Mağazasını Açtı - Son Dakika
Ekonomi

Bimeks 74. Mağazasını Açtı

Bimeks 74. Mağazasını Açtı

Türkiye'nin teknoloji önderi Bimeks; Türkiye'de74., Samsun ise 3.mağazasını Piazza AVM'de açtı.

29.03.2013 13:14

Türkiye'nin teknoloji önderi Bimeks; Türkiye'de74., Samsun ise 3. mağazasını Piazza AVM'de açtı.

Bimeks, 2 hafta içerisinde açacağı 6 mağazanın üçüncüsünü bugün Samsun Piazza AVM'de tüketiciyle buluşturdu. 2015'e kadar 81 il ve büyük ilçelerde bir mağaza açmayı hedefleyen Bimeks, bu hedefine bir adım daha yaklaşmış oldu. Haftanın son iş gününde açılan mağaza indirimli ürün almak isteyen müşterilerin akınına uğradı.

Anadolu'ya yayılma politikasını 2013 yılında da aralıksız sürdüren Bimeks, Karadeniz Bölgesi'ndeki 9, Samsun'daki 3. mağazasını Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, Bimeks Satış Direktörü Önder Yüksel ve Piazza AVM yöneticileri ile birlikte açtı.

Büyük açılışlarında müşterilerine 'büyük indirimler' sunan Bimeks, bu geleneğini Samsun'da da sürdürdü. Bimeks'in Piazza AVM'deki 300 metrekare alanda hizmet verecek olan mağazasına sabahın erken saatlerinde gelen vatandaşlar, indirimli teknoloji ürünlerinden alabilmek için mağaza önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Samsun'daki Bimeks açılışı sonrası mağaza sayılarındaki artış ve büyümeyi değerlendiren Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, "Bugün mutlu günlerimizden bir tanesini daha yaşıyoruz. Bugün Samsun'daki 3. mağazamızı açtık. Bimeks olarak 81 il ve büyük ilçelerinde olma gibi bir hedefimiz var. Bu hedef doğrultusunda çalışıyoruz. Samsun'a yatırım yapmaktan çok mutluluk duyuyoruz. Bimeks olarak verimliliğe önem veriyoruz. Bu mağazamız 300 metrekarenin üzerinde olup, içerisinde 3 bin çeşide yakın ürünümüz var" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Bimeks 74. Mağazasını Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement