Bimeks'in 73'üncü Mağazası Hizmete Girdi - Son Dakika
Ekonomi

Bimeks'in 73'üncü Mağazası Hizmete Girdi

Bimeks\'in 73\'üncü Mağazası Hizmete Girdi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde en büyük teknoloji perakende mağazası Bimeks Manavgat, Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, iş ortağı Adem Erdoğan, Manavgat Belediye Başkanvekili Bülent Özgüven, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şekerlisoy ve Ziraat...

25.03.2013 15:03

Antalya'nın Manavgat ilçesinde en büyük teknoloji perakende mağazası Bimeks Manavgat, Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, iş ortağı Adem Erdoğan, Manavgat Belediye Başkanvekili Bülent Özgüven, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şekerlisoy ve Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin'in katılımıyla açıldı.

Bimeks açtığı mağazasında televizyon, cep telefonu, notebook, beyaz eşya ve binlerce ürünü kapsayan indirimleri ile Manavgat halkını uygun fiyatlı teknoloji ile buluşturdu. Açılışta Samsung Galaxy S3 cep telefonu 1.999 TL yerine 1.599 TL; Casper notebook 1.177 TL yerine 749 TL; LG 106 ekran televizyon 1.569 TL'ye satışa sunuldu.

Bimeks'in kendine özgü franchise sistemine adım attığı 2010 yılından bu yana Didim mağazası ile birlikte toplamda 33 franchise mağazaya ulaştığı bildirildi. Bir yandan kendi mağazalarını açan Bimeks'in, diğer yandan sunduğu cazip tekliflerle girişimcileri iş ortağı yaptığı, sıfır stok riski olan sistemin son yıllarda girişimcilerden yoğun ilgi görmeye devam ettiği ifade edildi. 81 ilde en az bir Bimeks mağazası açarak tüm Türkiye'ye hizmetini götürmeyi hedefleyen Bimeks'in, bu sisteme ortak olmak isteyen girişimcilere acele etmeleri öneriliyor.

BİMEKS olarak mutlu günlerden bir tanesini daha yaşadıklarını belirten Bimeks Genel Müdürü Arif Bayrakta,r "Antalya'mızın güzel ilçesi Manavgat'ta 73'üncü mağazamızı açtık. Antalya'nın ilçelerini teker teker dolduruyoruz. Antalya hakikaten zengin gelişmiş bir ilimiz. İlçeleri de öyle. Bimeks olarak hedeflerimiz zaten halka arza açıkladığımız gibi bütün illerimize bir Bimeks büyük ilçelerimize bir Bimeks olacak şeklindeydi. Adım adım bu hedefe doğru gidiyoruz. Bu mağazamız iş ortağımızla açtığımız bir mağaza" dedi.

Yıl sonuna kadar 100 mağazaya ulaşma hedefinde olduklarını ifade eden Bayraktar, "Adım adım bu hedefe doğru ilerliyoruz. Mağazamız Manavgatlı hemşehrilerimize hayırlı olsun. Hepsine teşekkür ediyoruz. Hakikaten Manavgat'ta rekabete ihtiyaç vardı. Onlar da bunun farkında. Güler yüzlü bir hizmete ihtiyaç vardı. Sabahın erken saatlerinde kuyruğa girdiler, teveccüh göstererek. Hepsine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Franchise iş ortağı Adem Erdoğan ise "Bimeks'e güvendik.İnşallah çok güzel olacak.Teşekkür ederim" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Bimeks'in 73'üncü Mağazası Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement