Fonex "2015 Lobin Kalite Ödülü"Nün Sahibi Oldu - Son Dakika
Ekonomi

Fonex "2015 Lobin Kalite Ödülü"Nün Sahibi Oldu

Fonex "2015 Lobin Kalite Ödülü"Nün Sahibi Oldu

Fonex Kozmetik, 28. Uluslararası Tüketici Zirvesi’nde kozmetik kategorisinde “2015 Lobin Kalite Ödülü”nü almaya hak kazandı.

17.03.2015 13:31

Fonex Kozmetik, 28. Uluslararası Tüketici Zirvesi'nde kozmetik kategorisinde "2015 Lobin Kalite Ödülü"nü almaya hak kazandı.

Kuruluşundan bugüne gelişimini sürdüren Fonex, kaliteden ödün vermeyen ürün yelpazesiyle Türkiye'nin en çok tercih edilen markaları arasında yer alıyor. Kalitesini uluslararası standartlara taşıyan Fonex, kazandığı başarıyı aldığı ödüllerle de pekiştiriyor. Marka, 28. Uluslararası Tüketici Zirvesi kapsamında, kozmetik kategorisinde "2015 Lobin Kalite Ödülü"nü almaya hak kazandı. Ödülü, Fonex Kozmetik adına Kadir Bıyıklı aldı.

Türkiye'nin önde gelen iş, sanat, kültür, spor ve sivil toplum kuruluşlarının ağırlandığı Tüketici Zirvesi; Lobin Turkey tarafından, DMW (Avrupa Diplomatlar Birliği), TÜRDER (Tüketicinin ve Rekabetin Korunması Derneği)'in desteği ve Yeniyüzyıl Üniversitesi işbirliği ile 15 Mart'ta Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirildi. Yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla Dünya Tüketici Hakları gününde düzenlenen Tüketici Zirvesi, bu sene de tüketici sorunlarını, kalite, marka pazarlama, iş güvenliği, gıda güvenliği, çocuk ve reklam konularını gündemine taşıdı. Her yıl yaptığı yenilikler ve içerikle kamuoyunun dikkatlerini üzerine çeken bu organizasyon; tüketicinin yerelden, globale doğru giden tüketim eğilimlerini, marka yönetimini derinlemesine ele alıyor. 28 yıldır kesintisiz devam eden Tüketici Zirvesi'nde; Yeni Tüketici Kanunu, Taslak halindeki Rekabet Kanunu'nu, tüketici ve iş güvenliği sorunlarını, Tüketici Hakem Heyetleri'nin yasal çerçevesi ve kamu otoritesinin yaklaşımı ele alındı. Uluslararası Tüketici Zirvesi finalinde katılımcı kuruluşlara, Katılım Sertifikası ile birlikte, iş, sanat ve siyaset dünyasının önde gelen temsilcileriyle beraber basın mensuplarının da yer aldığı törende "2015 Lobin Kalite Ödülü" takdim edildi.

Fonex, tüketici odaklı hizmet anlayışı ile tüketicilerin ve profesyonellerin farklı ihtiyaçlarına cevap veren ürünler geliştiriyor. Fonex, saç bakım, kişisel bakım, ev ürünleri, profesyonel ürünler, profesyonel ekipmanlar kategorilerindeki yenilikçi ürünleriyle Türkiye'nin en çok tercih edilen markalarından biri konumunda bulunuyor. Dileyen tüketiciler; online satış sitesinden de bir tıkla Fonex Kozmetik ürünlerine ulaşabiliyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Fonex '2015 Lobin Kalite Ödülü'Nün Sahibi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement