Giresun ve Ordu Tso Başkanları Havaalanı İnşaatını Gezdiler - Son Dakika
Ekonomi

Giresun ve Ordu Tso Başkanları Havaalanı İnşaatını Gezdiler

Giresun ve Ordu Tso Başkanları Havaalanı İnşaatını Gezdiler

Giresun Ticaret Ve Sanayi Odası ile Ordu Ticaret Ve Sanayi Odası Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri bugün yapımı devam eden Ordu–Giresun Havaalanı'nı gezerek ortak basın açıklaması yaptılar.

07.03.2014 15:29

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası ile Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri bugün yapımı devam eden Ordu–Giresun Havaalanı'nı gezerek ortak basın açıklaması yaptılar.

Giresun'dan hareket ederek Ordu-Giresun Havaalanı inşaatına giden Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ile beraberindeki yönetim kurulu üyelerini, havaalanı şantiyesinde Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin ile yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Birlikte havaalanı inşaatını gezen grup yetkililerden havaalanı inşaatının yapımı ve ne zaman biteceği hakkında bilgiler aldılar.

Gezi sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Giresun ve Ordu TSO Başkanları, "Havaalanı bittikten sonra iki il bir çok konuda kalkınacaktır" dediler.

"Havaalanı 40 yıl önce olmalıydı ama geçte olsa mükemmel bir havaalanı olacak" diyen Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, "Bizler çok mutluyuz. Bizim kadar il dışında yaşayan insanlarımızda çok mutlu olacaklar. Her iki ilimiz içinde hayırlı olmasını diliyorum. Yatırımcılar da artık iki ilimize günü birlik gidip gelecekler. Yatırımcı içinde cazip iller haline gelmiş olacağız bu havaalanı ile birlikte" diye konuştu.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ise "Havaalanımız bittiği zaman hem Giresun'un, hem de Ordu ilimizin ekonomik ve kültürel anlamda büyümesine vesile olacaktır. Artık Giresun ve Ordu yatırım olması gereken iller arasında. Yatırımcıların ve işadamlarının en büyük sıkıntılarından biride zamanla yarışmaktı artık bu yılın sonu itibari ile havaalanının bitimi ile bu sorun ortadan kalkmış olacak" dedi.

Giresun ve Ordu Ticaret Sanayi Odaları başkanları ve üyeleri daha sonra havalimanı apron inşaatının üzerinde hatıra fotoğrafı çektirerek gezi sona erdi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Giresun ve Ordu Tso Başkanları Havaalanı İnşaatını Gezdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement