Mehmet Şimşek'ten "Kredi kartlarına düzenleme olacak mı?" sorusuna net yanıt - Son Dakika
Ekonomi

Mehmet Şimşek'ten "Kredi kartlarına düzenleme olacak mı?" sorusuna net yanıt

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek katıldığı canlı yayında yöneltilen "Kredi kartlarına düzenleme olacak mı?" sorusuna "Önemli olan bankaların kurallara uyması, limitleri belirlerken gerçekçi beyan, belgeye dayalı olması, bu limitlerin bütünlük arz etmesi, o konulara bakacağız ama yaptığımız sonuçlandırdığımız bir çalışma yok" yanıtını verdi.

04.03.2024 10:15  Güncelleme: 10:53

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, son dönemde kredi kartlarına düzenleme olacağı yönündeki iddialara yanıt vererek, "Önemli olan bankaların kurallara uyması, limitleri belirlerken gerçekçi beyan, belgeye dayalı olması, bu limitlerin bütünlük arz etmesi, o konulara bakacağız ama yaptığımız sonuçlandırdığımız bir çalışma yok" diye konuştu.

EKONOMİ PROGRAMIYLA İLGİLİ BİLGİLER VERDİ

Habertürk TV ve Bloomberg HT ortak yayınına katılan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek uygulanan ekonomi programının detaylarına ilişkin bilgiler verdi.

ŞİMŞEK: SONUÇLANDIRDIĞIMIZ BİR ÇALIŞMA YOK

Kredi kartlarına düzenleme olup olmayacağı yönündeki soruya da yanıt veren Bakan Şimşek, "Önemli olan bankaların kurallara uyması, limitleri belirlerken gerçekçi beyan, belgeye dayalı olması, bu limitlerin bütünlük arz etmesi, o konulara bakacağız ama yaptığımız sonuçlandırdığımız bir çalışma yok" ifadelerini kullandı.

EMEKLİ AYLIĞI AÇIKLAMASI

Emekli aylıklarıyla ilgili de konuşan Bakan Şimşek "Bütçeyi çalışanlarımız, emeklilerimiz ve memurlarımız için seferber ettik. Etmeye de devam edeceğiz. Hükümet olarak ne asgari ücretliyi ne memuru enflasyona ezdirmedik ezdirmeyeceğiz. Ülkenin imkanları arttıkça bunları tabi ki halkımızla paylaştıracağız" dedi.

Mehmet Şimşek\'ten "Kredi kartlarına düzenleme olacak mı?" sorusuna net yanıt

Son Dakika Ekonomi Mehmet Şimşek'ten 'Kredi kartlarına düzenleme olacak mı?' sorusuna net yanıt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • salihb: Kredi kartlarını kaldırın. herkes ayağını yorgana göre uzatsın 34 40 Yanıtla
    Ercan Karatas: Zaten Geçinemiyor millet kimse keyfinden kart kullanmıyor önemli olan marketlerin fiyatları düşürmesi düşse zaten durum buralara gelmez 63 6 salihb: 48 yaşımdayım . sabit gelirle çalışan biriyim. Bu güne kadar hiç kredi kartı kullanmadım . Ben bu yaşa geldiysem ölene kadar da dayanabilirim . bu kirli düzene para kaptırmaya hiç niyetim yok 37 8
  • Celal Esen: Kredi kartına yapılacak herhangi bir sınırlandırma piyasa vatandaş esnaf için felaket olur. 43 10 Yanıtla
  • alos : İSTERSE KOMPLE KALDIR UMURUMDA OLMAZ. 29 13 Yanıtla
  • Cengiz Sevgili: Yani emekliyi ezdirdiniz….kabul edin 40 0 Yanıtla
  • Mert kursun : Her sey bitti enflasyon duzeldi kredi karti kaldi 24 0 Yanıtla
  • Hursit Yavas: Kaldirilarsa kendilerine akan parada kesilir . Bankalara ve kredi kartlarina dokunamazlar bos laflar … 0 0 Yanıtla

Advertisement