Nokia Türkiyede'ki 19. Mağazasını Bodrum'da Açtı - Son Dakika
Ekonomi

Nokia Türkiyede'ki 19. Mağazasını Bodrum'da Açtı

Nokia Türkiyede\'ki 19. Mağazasını Bodrum\'da Açtı

Mobil İletişim Markaları Arasında Yer Alan Nokia'nın Türkiye Genel Müdürü Imfred de Jong, Dünyada Pazar Paylarının Yüzde 2'lik Artışla Yüzde 36'ya Yükseldiğini Söyledi.

28.07.2007 15:05

Mobil iletişim markaları arasında yer alan Nokia'nın Türkiye Genel Müdürü Imfred de Jong, dünyada pazar paylarının yüzde 2'lik artışla yüzde 36'ya yükseldiğini söyledi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Türkiye'deki 19. Nokia mağazasının açılışına katılan Nokia'nın Türkiye Genel Müdürü Imfred de Jong, dünya lideri olduklarını belirterek, "Globol dünya pazar payımızı yüzde 2'lik artışla yüzde 36'ya ulaştırdık. Türkiye'de de pozisyonumuz paralel. Türkiye'de de çok güçlü bir liderliğimiz var. Bu liderliğimizi sürdürmeyi hedefliyoruz. Bunu Nokia shoplar aracılığıyla da desteklemek istiyoruz. 11 şehirde 19 shopumuz var. Sene sonuna kadar İstanbul, Ankara ve Mersin'de olmak üzere

22. shopumuzu açmayı hedefliyoruz. Mağazalar bizim için çok önemli. Tüm Nokia ürün, aksesuar ve servislerini eksiksiz olarak sunuyor. Nokia'yı izlemeye devam edin. Bütün ürünlerimizle Türkiye piyasasında yer alamaya devam edeceğiz" dedi.

Hasan Reşat Öncü Caddesi üzerindeki mağazanın açılışına Bodrum Kaymakamı Abdullah Kalkan, Belediye Başkanı Mazlum Ağan, Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Abidin Erdem ve davetliler katıldı. Mağaza sahibi Gürol İnan, Nokia'nın örnek mağazalarından birinin Bodrum'a açıldığını ve bundan mutluluk duyduklarını belirtti. Mağazanın açılışında kurdeleyi Imfred de Jong, Kaymakam Kalkan, Belediye Başkanı Ağan, Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdem ve mağaza sahibi birlikte kesti. Bu arada firmanın

açılışa katılanlar adına TEMA Vakfı'nın Şanlıurfa'da yürütmekte olduğu ağaçlandırma çalışmasına 400 adet fidan bağışında bulunulduğu, bu sayının 5 yıl içerisinde 50 bin adete çıkartılmasının düşünüldüğü bildirildi.

Açılışa katılanlar toplu halde hatıra fotoğrafı çektirirdi. Ellerinde cep telefonlarıyla açılışta görev alan mankenler basın mensuplarının ilgi odağı olurken, objektiflere bol bol poz verdiler.

(OU-OMR-E)

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Nokia Türkiyede'ki 19. Mağazasını Bodrum'da Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement