Putin, Ekonomi Bakanı'nın Tutuklanmasını "Acı Gerçek" Olarak Nitelendirdi - Son Dakika
Ekonomi

Putin, Ekonomi Bakanı'nın Tutuklanmasını "Acı Gerçek" Olarak Nitelendirdi

Putin, Ekonomi Bakanı\'nın Tutuklanmasını "Acı Gerçek" Olarak Nitelendirdi

Rusya Devlet Başkanı Putin, Ekonomi eski Bakanı Ulyukaev ile ilgili olayı acı bir gerçek olarak nitelendirerek, Rus yönetiminin bu tür girişimlere hoşgörüsüz olmaya devam edeceğini söyledi.

21.11.2016 10:08  Güncelleme: 11:48

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ekonomi eski Bakanı Aleksey Ulyukaev ile ilgili olayı acı bir gerçek olarak nitelendirerek, Rus yönetiminin bu tür girişimlere hoşgörüsüz olmaya devam edeceğini söyledi.

Putin, Asya Pasifik Ekonomik İşbirliği Zirvesi (APEC) sonuç değerlendirmesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, "Burada ne yorum yapılabilir ki, bunu kolluk kuvvetleri ve adli makamlar yorumlaması gerekir. Ondan sonra bir yorum yapılabilir ancak bu olay acı bir gerçek" ifadelerini kullandı.

SIFIR TOLERANS

Bu konularda sıfır tolerans ile çalışmaya devam edeceklerini de belirten Rusya Devlet Başkanı, "Benim düşünceme göre, kolluk kuvvetlerinin bu tür eylemleri iş ortamına zarar vermez aksine Rusya'daki iş ortamını sadece güçlendirir" dedi.

Putin, konumu ve makamı ne olursa olsun yasaların herkes için aynı uygulanacağını herkesin bilmesi gerektiğini vurguladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Putin, Ekonomi Bakanı'nın Tutuklanmasını 'Acı Gerçek' Olarak Nitelendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement