Tarsus Belediyesi Hurdalardan Geri Dönüşümle Kapı Üretiyor - Son Dakika
Ekonomi

Tarsus Belediyesi Hurdalardan Geri Dönüşümle Kapı Üretiyor

Tarsus Belediyesi, PVC ve Alüminyum Atölyesi'nde hurdalıktan çıkarılan malzemeleri geri dönüşümle yeniden doğaya kazandırarak hem bütçeye katkı sağlıyor hem de atık malzemeleri değerlendiriyor. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı atölyede ölçülerine uymayan malzemeler yeniden imal edilerek hizmete kazandırılıyor. Her ay ortalama 30 kapı üretiliyor.

04.07.2023 14:06

Tarsus Belediyesi tarafından PVC ve Alüminyum Atölyesi'nde hurdalıktan çıkarılan malzemeler geri dönüşümle yeniden doğaya kazandırılıyor. Geri dönüşüm çalışmaları sayesinde doğal kaynaklar korunarak sıfırdan üretim yerine hem bütçeye katkı yapılıyor hem de atık malzemeler değerlendiriliyor.

Tarsus Belediyesi bünyesinde bulunan atölyelerle, hurda malzemeler geri dönüştürülerek doğaya katkı sunuluyor. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı atölyede ölçülerine uymayan malzemeler yeniden imal edilerek hizmete kazandırılıyor. PVC, alüminyum, cam ve ayna gibi malzemeler toplanıyor ve geri dönüşüm sürecine tabi tutuluyor. Söz konusu malzemelerin geri dönüştürülerek; sosyal tesisler ve diğer belediye tesislerinde kullanılmak üzere üretiliyor. Tarsus Belediyesi, her ay ortalama 30'a yakın kapı imal ediyor.

Tarsus Belediyesi Hurdalardan Geri Dönüşümle Kapı Üretiyor
Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Tarsus Belediyesi Hurdalardan Geri Dönüşümle Kapı Üretiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement