Tav Bilişim Hizmetleri, Oracle İnsan Kaynakları Günü'nde - Son Dakika
Ekonomi

Tav Bilişim Hizmetleri, Oracle İnsan Kaynakları Günü'nde

Tav Bilişim Hizmetleri, Oracle İnsan Kaynakları Günü\'nde

“Oracle İnsan Kaynakları Günü”ne katılan TAV Bilişim Hizmetleri Proje Yöneticisi Onur Altın, işe alım maliyetleri, ek donanım yatırımları, bitmeyen lisans ödemelerinin şirketlerin büyümesine engel olmadığını ve düşük maliyetli etkin işe alım süreçlerinin OracleTaleo ile yönetilebileceğini söyledi.

13.05.2014 16:05

"Oracle İnsan Kaynakları Günü"ne katılan TAV Bilişim Hizmetleri Proje Yöneticisi Onur Altın, işe alım maliyetleri, ek donanım yatırımları, bitmeyen lisans ödemelerinin şirketlerin büyümesine engel olmadığını ve düşük maliyetli etkin işe alım süreçlerinin OracleTaleo ile yönetilebileceğini söyledi.

"Oracle İnsan Kaynakları Günü", değişen insan kaynakları süreçlerini değerlendirmek ve yeni nesil insan kaynakları uygulamalarına hazırlanmanın yollarını tartışmak üzere, 13 Mayıs tarihinde Çırağan Sarayı Kempinski Otel'de sektörün öncülerini bir araya getirdi. İnsan kaynakları yöneticileri ile bir araya gelinen etkinlikte; yeni nesil insan kaynakları uygulamalarına ilişkin yaklaşımlar ortaya konarak, uygulamaların nasıl adapte edebileceğinin yöntemleri tartışıldı.

Etkinlikte, "KOBİ'lerde OracleCloud ile Başarıya Koşun" başlıklı bir sunum gerçekleştiren TAV Bilişim Hizmetleri Proje Yöneticisi Onur Altın, işe alım maliyetleri, ek donanım yatırımları, bitmeyen lisans ödemelerinin şirketlerin büyümesine engel olmadığını, düşük maliyetli etkin işe alım süreçlerinin OracleTaleo ile yönetilebileceğini katılımcılara aktardı. Altın sunumunda, "Çalışanlar ve adaylar sosyal medyada yer alarak OracleTaleo'nun gücünü de kullanabiliyor olacaklar. Sosyal medyada ilan paylaşabilir, Facebook ve Twitter kullanıcıları ilana başvurabilir veya yetenek gruplarına üye olabilirler. OracleTaleo ile Fortune 100'de yer alan 47 şirketin kullandığı çözümü, kobilerimize sunarak, TAV Bilişim'in gücünü paylaşıyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Tav Bilişim Hizmetleri, Oracle İnsan Kaynakları Günü'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement