Türk Telekom, İzmir İş Dünyasıyla Buluştu - Son Dakika
Ekonomi

Türk Telekom, İzmir İş Dünyasıyla Buluştu

Türk Telekom, İzmir İş Dünyasıyla Buluştu

Türk Telekom, Büyük Ölçekli Müşteri Buluşmalarında İzmir'in büyük markaları ile bir araya geldi.

23.12.2014 16:10  Güncelleme: 16:19

Türk Telekom,"Büyük Ölçekli Müşteri Buluşmaları"nda İzmir'in büyük markaları ile bir araya geldi.

Kurumsal firmaların çözüm ortağı olan Türk Telekom'un, Türkiye'nin dört bir tarafında büyük ölçekli kurumsal müşterileri ile bir araya gelmeyi hedeflediği "Büyük Ölçekli Müşteri Buluşmaları" İzmir'de devam etti. Türk Telekom, İzmir'deki büyük ölçekli müşterilerine "Teknoloji Ortağı" olarak sunduğu hizmetleri anlattı.

Türk Telekom olarak büyük ölçekli müşterilerle değer katan ortaklıklara imza attıklarını belirten Türk Telekom Kurumsal Pazar Yönetimi Direktörü Aykut Erdinç, Türk Telekom'un sunduğu güvenli, kaliteli, hızlı ve esnek servislerle, Türkiye'nin birçok büyük markasına teknoloji ve iletişim desteği verdiklerini ve bu ortaklığın Türkiye ekonomisine değer kattığını vurguladı.

Birçok büyük markaya ses, internet, data iletişimi, mobil ve yönetilebilir servisler olmak üzere her kulvarda değer kattıklarını ifade eden Büyük Müşteri Satış Direktörü Gürkan Arpacı ise "Türk Telekom olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarına özel çözümler geliştiriyoruz. Tek elden sunduğumuz esnek hizmetlerimizle Türkiye'nin büyük markalarına güç katıyoruz. Bu buluşmalarla ortaklığımızı daha da güçlü ve etkin hale getireceğiz" dedi.

Her ilde konusunda uzman bir ismin konuşmacı olarak yer aldığı etkinliklerin İzmir'deki konuğu da Cem Kozlu oldu. Kozlu, İzmir'in büyük ölçekli işletmelerinin temsilcileri ile bölge ve Türkiye ekonomisini konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Türk Telekom, İzmir İş Dünyasıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement