Tüsiad Demokratikleşme ve Hukuk Devleti Konulu Bir Konferans Düzenleyecek - Son Dakika
Ekonomi

Tüsiad Demokratikleşme ve Hukuk Devleti Konulu Bir Konferans Düzenleyecek

Tüsiad Demokratikleşme ve Hukuk Devleti Konulu Bir Konferans Düzenleyecek

Türk Sanayicileri ve İşadamları Konfederasyonu (TÜSİAD) "Demokratikleşme ve Hukuk Devleti" konulu bir konferans düzenleyecek.

08.01.2014 16:34

Türk Sanayicileri ve İşadamları Konfederasyonu (TÜSİAD) "Demokratikleşme ve Hukuk Devleti" konulu bir konferans düzenleyecek. 14 Ocak'ta İstanbul'da gerçekleştirilecek konferansa ABD Barolar Birliği (ABA) Başkanı James Silkenat ve Türkiye Barolar Birliği Başkanı Avukat Prof. Dr. Metin Feyzioğlu konuşmacı olarak katılacak.

TÜSİAD'dan yapılan yazılı açıklamaya göre TÜSİAD'ın demokratikleşme ve hukuk devleti konularındaki faaliyetleri çerçevesinde düzenlenecek "Demokrasinin İşleyişi ve Hukuk Devleti" konferansı 14 Ocak 2014 Salı günü The Marmara Oteli'nde gerçekleşecek. Toplantının açılış konuşması TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz tarafından gerçekleştirilecek. Açılış konuşmasının ardından yapılacak panelde ABD Barolar Birliği Başkanı James R. Silkenat "Demokrasinin İşleyişi ve Hukuk Devleti" konusunda bir konuşma yapacak. Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ise tartışmacı olarak konuyu Türkiye örneği çerçevesinde değerlendirecek. Panelin moderatörlüğünü TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Parlamento İşleri ve Siyasi Reformlar Komisyonu Başkanı Haluk Dinçer üstlenecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Tüsiad Demokratikleşme ve Hukuk Devleti Konulu Bir Konferans Düzenleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement