Zeytinburnu Belediyesi Kariyer Merkezi 3 Bin Kişiye İstihdam Sağladı - Son Dakika
Ekonomi

Zeytinburnu Belediyesi Kariyer Merkezi 3 Bin Kişiye İstihdam Sağladı

Zeytinburnu Belediyesi Kariyer Merkezi 3 Bin Kişiye İstihdam Sağladı

Zeytinburnu Belediyesi'nin 2019 yılında iş arayanla personel arasında bir köprü görevi kurma amacıyla faaliyete geçirdiği Kariyer Merkezi tam 3 bin kişiye istihdam sağladı. Kariyer Merkezi'nin düzenlediği tebrik ve teşekkür programında 3 bininci sırada işe yerleştirilen Umut Bakır ve en çok personel alımı yapan firmalar plaketlerini Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy'dan aldı.

05.09.2023 17:30

Zeytinburnu Belediyesi'nin 2019'da iş arayanla personel arasında köprü görevi kurma amacıyla faaliyete geçirdiği Kariyer Merkezi, 3 bin kişiye istihdam sağladı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, merkezin iş hayatına kazandırdığı 3 bininci personel dolayısıyla Zeytinburnu Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen programa, son bir yıldır en çok personel alımı yapan firma temsilcileri ve Belediye Başkanı Ömer Arısoy da katıldı.

Açıklamada törendeki konuşmasına yer verilen Arısoy, 4,5 yıl önce hizmetkarlığına talip oldukları ilçenin tüm problemlerine çözüm sunmayı amaçladıklarını belirterek, "Verdiğimiz sözlerden bir tanesi şimdi 3 bininci istihdam töreni vesilesi ile bir araya geldiğimiz Kariyer Merkezimiz. Büyük bir memnuniyetle söylemeliyim ki Zeytinburnu'ndaki istihdama büyük bir katkı sağlamış olduk. Toplam 20 bin 284 işlem yapmışız. Şimdi yeni dönemde inşallah ilanları da online almaya başlayacağız. İkinci aşama olarak da İstanbul'daki tüm iş ilanlarını yayınlayacağız." ifadelerini kullandı.

Kariyer Merkezi vasıtasıyla bir otelin bilgi işlem bölümünde işe başlayan Umut Bakır ise üniversiteyi bitirdikten sonra 4 ay süren işsizlik dönemi olduğunu belirterek, "Zeytinburnu Belediyesi Kariyer Merkezi'ne başvuru yaptım. Bir ay içerisinde istihdamım sağlandı. Çok teşekkür ediyorum." dedi.

Merkezin 3 bininci sırada işe yerleştirdiği Umut Bakır ve en çok personel alımı yapan firmalar teşekkür plaketini Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy'dan aldı.???????

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Zeytinburnu Belediyesi Kariyer Merkezi 3 Bin Kişiye İstihdam Sağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement