Babacanyapı'dan Dev Kampanya - Son Dakika
Emlak

Babacanyapı'dan Dev Kampanya

Babacanyapı\'dan Dev Kampanya

Babacanyapı Crown serilerinde dev kampanya ile bayram sonrası müşterilerini sevindiriyor.

26.08.2013 13:37

Hemen teslim Crown Park ve Crown Tower projelerinde daire sahibi sadece % 10 peşinatla dairesine taşınıyor ve ilk 1 sene boyunca bankaya olan taksitlerini Babacanyapı ödeyip ,dekontu müşterilerin adreslerine yolluyor. Kampanya Crown Deluxe- Bahçeşehir için de geçerli olup, anahtar teslimine kadar taksit ödeme sistemi ortadan kalkıyor.

Türkiye'de bir ilk olarak, ilk defa geçen sene başlattıkları kampanyayı ,yılın belirli dönemlerinde gelenekselleştirmek isteyen yönetim kurulu başkan yardımcısı Mehmet Babacan ; daire sahibi olmak isteyen müşterilerimize, daha kolay bir yöntem bulamazdık. 8000tl peşinat ile dairenize taşınabiliyorsunuz , hem kira ödemekten kurtuluyor üstelik 12 ay boyunca taksit dahi ödemiyorsunuz. Kurum projelerinin hepsi banka güvencesi ile satılmaktadır. Bankalarla yaptığımız özel anlaşmalar gereği piyasanın çok altında faiz oranlarıyla kredi kullandırımı sağlayabiliyoruz, bu kampanya ile % 95 satış grafiği yakalamayı hedefliyoruz manzara da bunu gösteriyor' dedi.

Beylikdüzü Beykent bölgesinde yaşama hazır halde olan Crown Park projesi, bölgenin en değerli lokasyonlarından birine sahip olarak, her tülü ana ihtiyaca yürüme mesafesinde , geniş aile konsepti olarak yapılaşmış.191 m2 ultra lux dekorlu 3+1 ve 285 m2 dubleks dairelerden oluşan Crown Park'ta yeşili özleyenlere , doğal yaşam alanları sunuluyor. 199,000tl' den başlayan fiyatlarla, en iyi kalitede satışı yapılan projede m2 birim fiyatı 1300tl. %10 peşinat ile başvurunuzu yapıp, tapu teslimatınızla evinize taşınabilir, 12 ay boyunca bankaya olan taksitlerinizi Babacanyapı ' ya ödetebilirsiniz. Kira ödemeye son , kampanyasında tüketiciye uygun esnek ödeme avantajları sunuluyor.

Beylikdüzü 'nün en merkezi bölgesi olarak gösterilen, üç ana yolun kesiştiği bölgede eylül ayında yaşamın başladığı Crown Tower, metrobuse, e-5 yoluna, otobana 5 dk mesafede olması ve bölge yapılaşmasının en önünde konumlandırılmasıyla Beylikdüzü'nün sembolü olmayı şimdiden başardı.

Daire teslimatlarında, geniş m2 alternatifleri, başarılı ince işçilik ve yüksek kalite standartlarıyla daha önce alım yapmış müşterilerinin, yüzünü güldüren Babacanyapı , şimdi de % 10 peşinatla hemen taşın, 12 ay boyunca taksitlerini biz ödeyelim diyor! Hem yatırımcıya, hem de oturum amaçlı kitleyi hedefleyen kampanya sınırlı sayıda stoklar için , kasım sonuna kadar geçerli olacak.

Diğer bir Crown projesi olan Crown Deluxe- Bahçeşehir ; 450 dönümlük dev bir adanın içerisinde, ultra lux kalitede malzeme ve 50 m2 ye yakın teras alanları ile bölgenin en favori projesi olmaya devam ediyor.100 adım mesafesinde yer alan, AVM, Fransız sokağı,Kolej, anaokulları, Hastane, dev spor clupleri,alışveriş caddeleri ve Tem bağlantı yolunun yanında yer alarak lokasyon değerini teslimde % 50 prim avantajı ile sabitliyor.İki etaptan oluşan projede , her türlü sosyal imkanlar sağlanmakla beraber, kalite standarlarına göre yatırım amaçlı bölgenin en favori projelerinden.159,000tl den başlayan fiyatlar ile satışı yapılan projede, sadece %10 peşinat vererek, alım yapıyor ve teslimata kadar bankaya olan kredi taksitlerinizi Babacanyapı ödüyor!

Dekontunuz adresinize geliyor. İki etabında bölgeye göre fiyat ve alım şekli avantajı ile satış ofislerinin çalışma saatleri yoğun talep yüzünden uzatıldı. Hemen tapu teslimatının da yapıldığı projede, kalan daireler için uygulanan bu inanılmaz kampanya kasım sonuna kadar geçerli olacak.

Ön talepler için ilgili projelere başvurulmalıdır.

CROWN PARK (BEYKENT –HEMEN TESLİM)

Tel : 0212 875 75 44

E-Mail : info@babacanyapi.com

CROWN TOWER (BEYLİKDÜZÜ –HEMEN TESLİM )

Tel : 444 20 14

E-Mail : info@crowntower.com.tr

CROWN DELUXE ( BAHÇEŞEHİR- İMALAT DEVAM EDİYOR)

Tel : 444 24 20

E-Mail : info@crowndeluxe.com.tr

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Emlak Babacanyapı'dan Dev Kampanya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement