İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli'de taşıt köprüsü inşaatını sürdürüyor - Son Dakika
Emlak

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli'de taşıt köprüsü inşaatını sürdürüyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli\'de taşıt köprüsü inşaatını sürdürüyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Aydınlıkevler Mahallesi'nde Cemil Meriç Bulvarı ile 6779 sokak arasında araç trafiğini rahatlatacak dere üzeri taşıt köprüsü imalatını sürdürüyor. Başkan Soyer, köprü ve kavşak düzenlemesiyle birlikte bölgedeki trafiği rahatlatacaklarını söyledi. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte köprünün yıl sonuna kadar hizmete girmesi planlanıyor.

27.10.2023 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Aydınlıkevler Mahallesi'nde Cemil Meriç Bulvarı ile 6779 sokak arasında araç trafiğini rahatlatacak dere üzeri taşıt köprüsü imalatını sürdürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Soyer, köprü ve kavşak düzenlemesiyle birlikte bölgedeki trafiği rahatlatacaklarını söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Çiğli Aydınlıkevler Mahallesi'nde bulunan Cemil Meriç Bulvarı ile 6779 sokak arasında araç trafiğini rahatlatacak dere üzeri taşıt köprüsü çalışmalarını sürdürüyor. 19 metre uzunluğunda 20 metre genişliğindeki 4 şeritten oluşacak tek açıklıklı köprünün betonarme ayaklarının ve prefabrik kirişlerinin yapımı devam ediyor.

KAVŞAK DÜZENLEMESİ DE YAPILACAK

Çalışmaları incelemek için bölgeye giden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 8 milyon TL'ye mal olacak köprünün yıl sonuna kadar tamamlanacağını belirtti. İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Özgür Ozan Yılmaz ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hamdi Ziya Aydın ile projenin detaylarını görüşen Başkan Soyer, köprünün Çiğli Polis Merkez Amirliği ve bölgedeki eğitim kurumlarının Anadolu Caddesi ile bağlantısını kolaylaştıracağını söyledi. Soyer,  köprünün tamamlanmasıyla birlikte kavşak çalışması da yapacaklarını ve bölgedeki trafiği rahatlatacaklarını duyurdu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Emlak İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli'de taşıt köprüsü inşaatını sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement