Yeni Doğan Bebeğin Karnından 1 Kilo 300 Gram Kitle Çıkarıldı - Son Dakika
Genel

Yeni Doğan Bebeğin Karnından 1 Kilo 300 Gram Kitle Çıkarıldı

Yeni doğan bebeğin karnından 1 kilo 300 gram kitle çıkarıldı Bir kilo 800 gram olarak doğan bebeğin karnından 1 kilo 300 gram kitle çıktıŞANLIURFA - Şanlıurfa'nın Harran ilçesindeki konteyner kentte yaşayan Suriye uyruklu çiftin yeni doğan bebeklerinin karnından, 1 kilo 300 gram kitle çıkarıldı.

15.12.2017 16:17

Yeni doğan bebeğin karnından 1 kilo 300 gram kitle çıkarıldı

Bir kilo 800 gram olarak doğan bebeğin karnından 1 kilo 300 gram kitle çıktı

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'nın Harran ilçesindeki konteyner kentte yaşayan Suriye uyruklu çiftin yeni doğan bebeklerinin karnından, 1 kilo 300 gram kitle çıkarıldı.

Haran ilçesindeki Harran Konteyner Kentte kalan Suriye uyruklu Anne Meryem ile Baba Ramazan Hac Halaf çiftinin 5 gün önce bir erkek bebekleri dünyaya geldi. Doğum sonrası hastaneden taburcu olan anne, gittikleri konteyner kentte bebeklerinin karnının normalinden çok fazla şişkin olduğu gördü. Bunun üzerine özel bir hastanede tedavi altına alınan bebeğin çekilen filmlerini inceleyen doktorlar, çok nadir görülen büyüklükte bir kitle tespit etti.

Bebeğin karnında 1 kilo 300 gramlık kitle tespit edildi

Doğduğunda 3 kilogram ağırlığında olan 5 günlük Hac Halaf bebek, özel hastanede Çocuk Cerrahisi Uzmanı olarak çalışan Op. Dr. Ali Suat Erkoç tarafından ameliyata alındı. 2 buçuk saat süren operasyonla bebeğin karnından alınan kitlenin 40 cm büyüklüğünde ve bir kilo 300 gram ağırlığında olduğu tespit edildi.

Ameliyat sonrası doktor Op. Dr. Ali Suat Erkoç yaptığı açıklamada, bebeğin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yeni Doğan Bebeğin Karnından 1 Kilo 300 Gram Kitle Çıkarıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Yeni Doğan Bebeğin Karnından 1 Kilo 300 Gram Kitle Çıkarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement