1. Türkiye Çocuk ve Medya Kogresi - Son Dakika
Güncel

1. Türkiye Çocuk ve Medya Kogresi

1. Türkiye Çocuk ve Medya Kogresi

Kongre kapsamında yapılan çalışmalarla 1. Türkiye Çocuk ve Medya Stratejisi ve Uygulama Planı'nda sona gelindi Çocuk Vakfı Başkanı Şirin: "Bu belge, bütün bu çocuk ve yetişkin görüşleri çe...

15.11.2013 15:29

1. Türkiye Çocuk ve Medya Kongresi kapsamında yapılan çalışmalarla 1. Türkiye Çocuk ve Medya Stratejisi ve Uygulama Planı'nda sona gelindi.

İstanbul'da iki gündür devam eden 1. Türkiye Çocuk ve Medya Kongresi'nde, 1. Türkiye Çocuk ve Medya Stratejisi ve Uygulama Planı çalışmaları da yapıldı.

Çocuk Vakfı Başkanı Mustafa Ruhi Şirin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iki gün boyunca 1. Türkiye Çocuk ve Medya Stratejesi ve Uygulama Planı'nın çocuklara tanıtıldığını belirterek, çocuklara ve yetişkin delegelere sunum yapıldığını, stratejinin kongre genel kurulunda müzakere edilerek, sonuçlandırılmak üzere yazım kuruluna havale edildiğini söyledi.

Şirin, "Bu belge, bütün bu çocuk ve yetişkin görüşleri çerçevesinde sonuçlandırılacak ve aralıkta hükümete sunulacak. Türkiye'nin ilk Çocuk ve Medya Stratejisi ve Uygulama Planı 2014-2018'in üzerine burada yeni çalışmalar yapıldı. 9-12, 13-15, 16-18 yaş grubunun görüşü alındı. Kongre delegeleri, anne baba, sivil toplum kuruluşu, yerel yönetim, akademik çevreler ve medya kuruşlarının görüşleri alındı" diye konuştu.

Mustafa Ruhi Şirin, yaklaşık 11 ay üzerinde çalışılan belgenin bütün paydaşların görüşü alınarak sonuçlanma aşamasına geldiğini sözlerine ekledi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 1. Türkiye Çocuk ve Medya Kogresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement