12.Yılında, Müzik ve Eğlenceyi Türkiye'nin Dört Bir Yanına Kenan Doğulu, Şebnem Ferah ve Emre... - Son Dakika
Güncel

12.Yılında, Müzik ve Eğlenceyi Türkiye'nin Dört Bir Yanına Kenan Doğulu, Şebnem Ferah ve Emre...

12.Yılında, Müzik ve Eğlenceyi Türkiye\'nin Dört Bir Yanına Kenan Doğulu, Şebnem Ferah ve Emre...

Türkiye'de 12 yıldır aralıksız süre gelen tek müzik festivali olma özelliğini taşıyan ve bu yıl 14 Ağustos'ta yola çıkan 12.Fanta Gençlik Festivali kapsamındaki dokuzuncu konser, Şanlıurfa GAP Arena'da gerçekleşti.

31.08.2013 16:00

Fanta, gittiği her şehire eğlenceyi taşımaya devam ediyor!

Türkiye'de 12 yıldır aralıksız süre gelen tek müzik festivali olma özelliğini taşıyan ve bu yıl 14 Ağustos'ta yola çıkan 12. Fanta Gençlik Festivali kapsamındaki dokuzuncu konser, Şanlıurfa GAP Arena'da gerçekleşti. Gün boyunca festival alanındaki Masa Hokeyi, Dengeli Portakal, Dev Tetris, Fanta Tilt gibi birbirinden farklı ve ilgi çekici 13 oyunla eğlenceye doyan 40.000 kişi, akşam gerçekleşen konserler ile de unutulmaz bir gece yaşadı.

Festivalin Şanlıurfa'da gerçekleşen konserinin katılımcılara sürprizi ise, çocukların en sevdiği isimlerden komedyen Hayrettin oldu. Gün boyunca festival severlerle festival alanında bulunan birbirinden eğlenceli oyunları oynayıp, sevenleriyle fotoğraf çektiren Hayrettin, sanatçılarla beraber etkinliğin en ilgi çeken isimlerinden oldu.

Türkiye'nin en sevilen sanatçılarından Kenan Doğulu, Şebnem Ferah ve Emre Aydın, konser süresince katılımcılara müzik şöleni yaşattı.

Kenan Doğulu'ya Seyircilerden 'I Love You Kenan' Tezahüratı

Şanlıurfa'da ilk konserini 20 yıl önce veren Kenan Doğulu, hayranlarından büyük ilgi gördü. 'Güzeller İçinden' şarkısında, zılgıt çekmelerini istediği seyircilerin büyük gruplar halinde halay çekmesiyle, festival alanında renkli görüntüler yaşandı. Sanatçının konseri, hayranlarının attığı 'I love you Kenan' (Seni Seviyorum Kenan) tezahüratlarıyla tamamlandı.

Şebnem Ferah, Şanlıurfa'daki İlk Konserini Verdi

'Yağmurlar' şarkısını Fanta Gençlik Festivali kapsamında ilk kez seslendiren sanatçı, müzik hayatının ilk Şanlıurfa konserini verdi. 'Sizlerle bir araya geldiğim için çok heyecanlıyım.' diyen sanatçı, hayranlarının hep bir ağızdan eşlik ettiği 'Bu Aşk Fazla Sana' parçası ile konserini tamamladı.

Emre Aydın, Şarkılarını Şanlıurfalılarla Seslendirdi

'2003'ten beri kaç defa kaç kez geldik bilmiyorum ama Şanlıurfa hiç yorulmuyor, enerjisi hep çok yüksek. Süpersiniz!' diyerek, en sevilen şarkılarını on binlerle birlikte seslendirdi.

Festival yoluna, 1 Eylül'de Adana Merkez Park'ta gerçekleşecek konserle devam edecek.

Fanta Gençlik Festivali Rotası

1 Eylül ' Adana/ Merkez Park, 3 Eylül ' Kayseri/ Sümer Tesisleri, 5 Eylül ' Ankara/ Hipodrom, 7 Eylül ' Antalya/ Beach Park, 10 Eylül ' Konya/ M1 Tepe AVM Otoparkı, 12 Eylül ' Denizli/ Pamukkale Üniversitesi ve 14 Eylül ? İstanbul/ Santralİstanbul.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 12.Yılında, Müzik ve Eğlenceyi Türkiye'nin Dört Bir Yanına Kenan Doğulu, Şebnem Ferah ve Emre... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement