14 Yıl Önce Üvey Annesini Öldüren Şahıs Hakim Karşısında - Son Dakika
Güncel

14 Yıl Önce Üvey Annesini Öldüren Şahıs Hakim Karşısında

14 Yıl Önce Üvey Annesini Öldüren Şahıs Hakim Karşısında

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, 14 yıl önce üvey annesini öldürdüğü iddia edilen zanlı hakim karşısına çıktı.

05.12.2013 16:40  Güncelleme: 16:50

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, 14 yıl önce üvey annesini öldürdüğü iddia edilen zanlı hakim karşısına çıktı.

Edinilen bilgiye göre, daha önceki yıllara ait olayları incelemeye alan Asayiş Büro ekipleri, 20 Şubat 1999'da ikamet ettiği apartmanın çatı katında kendini astığı belirtilen Emine Ünal'ın (51) intiharıyla ilgili dosyayı yeniden soruşturmaya açtı. İnceleme sonunda olayın intihar olmadığı, Emine Ünal'ın üvey oğlu İ.Ü. tarafından 17 Şubat 1999'da iple evinde boğularak öldürüldüğü, cesedin ise üvey oğlu ve oğlunun arkadaşı S.Ş. (32) ile birlikte ikamet ettikleri apartmanın çatısına çıkarılıp asıldığı ortaya çıktı. İ.Ü.'nün cinayetten sonra üvey annesi hakkında kayıp ilanı verdiği, cesedin 3 gün sonra çatıda bulunduğu belirtildi.

Hakkında 'tasarlayarak yakın akrabayı öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası talebiyle Bursa 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açılan tutuklu sanık İ.Ü., ilk kez hakim karşısına çıktı. Duruşmaya maktule Emine Ünal'ın kardeşleri Fatma Karaman ve Şadiye Eryılmaz ile her iki tarafın avukatları katıldı. İtham edilen suçlamaları kabul etmeyen tutuklu sanık İ.Ü, "Şahitlerden S.Ş.'ye borç para vermiştim. Ayrıca bir ara benim aracımla da kaza yaptı. Ancak bu paraları ödemedi. Aramızda bir husumet oluştu. Bundan dolayı benim hakkımda böyle bir ifade vermiş olabilir. Diğer şahit İ.C.A. ile aramızda bir şey olmadı. Fakat bir ara benim tüberküloz hastalığına yakalanıp öldüğümü duymuş. Bundan dolayı böyle bir ifade vermiş olabilir" diye konuştu.

Duruşmaya şikayetçi olarak katılan maktul Emine Ünal'ın kardeşleri Fatma Karaman ve Şadiye Eryılmaz ise, olayın ardından İ.Ü'den şüphelendiklerini söyledi. Otopsi raporunda ölenin 1.52 promil alkollü olduğunun belirtildiğini hatırlatan Karaman ve Eryılmaz, kardeşlerinin kesinlikle alkol kullanmadığını söyleyerek, sanıktan şikayetçi oldular. İfadelerin ardından mahkeme heyeti dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 14 Yıl Önce Üvey Annesini Öldüren Şahıs Hakim Karşısında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement